Themakring HR achtergrond

hr kring1

De menselijke maat wordt in elke organisatie op een andere wijze aangevlogen en toegepast. De medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal voor een succesvolle organisatie. De taak van HRM is om deze medewerkers op weg te helpen om het beste uit zichzelf te halen.  In het HR vak weet je de juiste verbinding te leggen tussen de verschillende lagen in een organisatie en ben je nauw betrokken bij het  adviseren van de directie en het management om samen een goed beleid op te zetten en uit te voeren.

Wie zijn wij:
De contactpersonen van Themakring HR zijn professionals die allemaal werkzaam zijn in het HR vakgebied. Wij brengen het bedrijfsleven in Almere graag bij elkaar!  Met elkaar vormen wij een schakel om op vrijwillige basis kennis te delen en de (aspirant)leden van het VBA te informeren en te enthousiasmeren over diverse thema's en zaken binnen en grenzend aan het HRM werkgebied.

Ons doel:
Met synergie willen de contactpersonen hun bijdrage geven in de HR kring van de VBA community.  Wij komen een aantal keren per jaar bij elkaar om te kijken wat we  voor de VBA vanuit de HR kring op de kaart kunnen zetten,  hoe we de website hierbij kunnen inzetten en welke verbinding we kunnen leggen. Minimaal twee keer per jaar willen wij een actuele themabijeenkomst aanbieden op HR gebied.

In het kader van netwerken willen wij daarnaast  HR specialisten een open podium aanbieden voor het organiseren en presenteren van o.a. kennissessies, netwerkborrels en themabijeenkomsten met een raakvlak tot HR. Mogelijke thema's hiervoor kunnen bijvoorbeeld zijn Arbeidsrecht, Wet- en regelgeving,  Arbozaken, HR-instrumenten en motivatie van medewerkers.

De VBA-leden willen wij op deze plek op de hoogte houden van alles op het gebied van HRM.

Denk graag mee!

Zou u graag een workshop, seminar of iets dergelijks willen presenteren voor het vakgebied Human Resource Management, wilt u een whitepaper delen of heeft u een ander idee? Wij nodigen u uit om dit kenbaar te maken aan de contactpersonen via  i o.v.v. Themakring HR. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te kijken hoe we dit op professionele wijze binnen de HR Themakring van het VBA kunnen verwezenlijken.

Indien u interesse heeft in een bepaald thema op HR-gebied, bijvoorbeeld dossieropbouw, Arbeidsrecht, Ziekteverzuim beheer,  Werkkostenregeling of Wetgeving,  dan proberen we om hier binnen de VBA  iemand voor te benaderen die hier met de juiste vakkennis bereid is wat meer over te vertellen.

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93