Ons bestuur

Maximaal 8 Almeerse ondernemers vormen samen het VBA-bestuur. Deze bestuursleden zijn door de leden benoemd, steeds voor een periode van 3 jaar. Het bestuur komt 1x per maand bij elkaar en in elke vergadering wordt aandacht besteed aan de dossiers op gebied van belangenbehartiging en de voortgang rond evenementen en kringen.

Twee keer per jaar legt het bestuur verantwoording af in een ledenvergadering. Daarnaast treft u de bestuursleden aan bij de verschillende activiteiten. Heeft u als lid onderwerpen die u wilt inbrengen in de vergadering, laat dat gerust aan het secretariaat weten.

Spin in het web

De VBA werkt met een groot aantal partijen samen, zoals de gemeente Almere, VNO-NCW, AlmereZaken en andere Bedrijfskringen in de regio. Met elk van deze organisaties heeft een van de VBA bestuursleden regelmatig contact of is hiermee verbonden.

Zo is het VBA bestuur goed geïnformeerd over de voortgang van deze partijen, kan meepraten over onderwerpen, die ondernemers raken en kan inhaken op evenementen die gezamenlijk kunnen worden georganiseerd, of waar de leden van de VBA op mee kunnen liften.

 • Voorzitter: Kimberley Valentien

  k.valentien@vglegal.nl
  Valentien Geerdes
  036 5300934

 • Penningmeester: Salah Assalhi

  s.assalhi@mth.nl
  MTH accountants & adviseurs
  088 2021384

 • Secretaris: Mario Bakker

  mb@pubmarket.nl
  Pub Market!
  Tel 06 53739882
 • Henk Smeeman

  hjam.smeeman.1@kpnmail.nl

  Portefeuille: Lokale politiek

  06-53266933

 • Mark Vlasblom

  m.vlasblom@rocvf.nl

  ROC van Flevoland
  036 5477324

  Portefeuille: Onderwijs & Scholing

 • Bert-Jan van der Woude

  bj.woude@planet.nl

  06 11762008

  Portefeuille: MVO

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection