Eerste editie van Lelystad Airport Krant

Binnenkort, waarschijnlijk al in februari, verschijnt de eerste editie van Lelystad Airport Krant. Deze krant wordt gedrukt in een oplage van 5.000 stuks en is bedoeld voor bedrijven, overheden, organisaties, stakeholders en geïnteresseerden in Almere, Lelystad, Dronten en Zeewolde.

Lees meer

"Flevoland gaat een nieuwe toekomst tegemoet."

De planning van Lelystad Airport is al ruim 40 jaar aan de gang. Maar nu de bouw van het vliegveld definitief doorgaat, wordt de interesse in de omgeving van bedrijven en ondernemers steeds groter. Lelystad sluit zich met de bouw van het vliegveld aan bij de Randstad en de hele regio kan er van meeprofiteren, Twittert Jop Fackeldey, wethouder van de gemeente Lelystad. Lelystad Airport levert nu al honderden banen op.

Lees meer

XXL Distributie op Lelystad Airport Businesspark

Op 29 november jl. hebben Somerset Capital Partners (Somerset) en Ontwikkeling Maatschappij Airport Lelystad Almere (OMALA N.V.) een reserveringsovereenkomst gesloten voor een bouwkavel van ruim 90.000m2 groot. Op deze kavel wordt een multifunctioneel distributiecentrum ontwikkeld, uitermate geschikt voor de XXL Logistiek.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93