Ga voor glas!

gavoorglas webVerbindingen zijn van levensbelang voor uw onderneming. Zowel voor internet, het werken in de Cloud en online bereikbaarheid. En telefonie over IP levert de meeste ondernemingen een grote kostenbesparing op. Maar de peperdure aanleg van de glasvezelverbinding op de openbare weg is een lastig te nemen drempel. Daar komt nu verandering in.

De VBA, de Gemeente Almere en UNET, de in Almere gevestigde leverancier van internet- en communicatieoplossingen over glasvezel willen van Almere de best verglaasde stad van Nederland maken. Inclusief de meeste bedrijventerreinen. Daarom is een campagne opgezet om in september en oktober tegelijk zoveel mogelijk ondernemingen aan te sluiten. Door dit nu met meer ondernemingen tegelijk te doen, maken we het gezamelijk financieel haalbaar.

Er is een minimum van twee aansluitingen per bedrijventerrein noodzakelijk om tot aanleg te kunnen overgaan. U betaalt niet voor de aanleg van glasvezel op de openbare weg, die investering neemt UNET voor haar rekening. De aansluiting van uw bedrijfsruimte op het glasvezelnet kost eenmalig 750 euro (excl. BTW). Leden van de VBA krijgen 50% korting op de eenmalige aansluitkosten van 750 euro en besparen dus 375,- euro. Bovendien krijgen leden van de VBA ook 50% korting op de doorlevering van alarm over IP. Zij betalen niet 10,- maar 5,- per maand (excl. BTW). Alleen al het overzetten van uw ADSL-melding naar IP kan een paar honderd euro voordeel opleveren. De campagne was liep in september en oktober 2016 en is wegens succes verlengd tot half december.

 

VBA glas ookbiju VBA glas gavoor VBA glas UNET landing

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93