Kappen en graven

Door de werkzaamheden aan de verbreding van de A6 zal het misschien nauwelijks opvallen, maar wat er vanaf maandag 16 januari in dit gebied wordt gedaan is niet voor de A6 bedoeld, maar voorbereidingswerk voor puur de Floriade. De eerste zichtbare werkzaamheden zijn gestart!

Lees meer

Werken aan de Floriade

Of dacht u meer aan werken vóór de Floriade? Op 4 april aanstaande organiseert de VBA Floriadekring samen met de Floriade BV en de Gemeente Almere een verhelderende informatiebijeenkomst. En dat is mooi op tijd, want u kunt nog volop meedoen.

Lees meer

De nieuwe Floriade site

Floriade voorpagMet fraaie korte films in een bijna betoverende reis door de tijd, let wel: in verleden en toekomst, neemt de nieuwe website van de Floriade Almere je mee. Je kunt niet anders dan geïnspireerd raken. En onze VBA voorzitter heeft een eigen filmpje.

Lees meer

Leden Projectkring Floriade

  • Menno Smits
  • Menno Smits

    Menno Smits

    Tel 036 530 8000

    Menno Smits is managing director van de Antea Group in Almere. Voorheen goed bekend als Oranjewoud. Antea Group is internationaal actief met thema's zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. Smits werd begin 2016 voorzitter van de Vrienden van de Floriade.

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93