De Steiger - De Paal

Deze kring combineert de twee terreinen in Almere Haven. Deze combi-kring had zichzelf al opgericht, al vlak voordat de VBA er werk van maakte in heel de stad lokale ondernemerskringen op te zetten. Dat komt omdat De Steiger - De Paal in 2008 als eerste de felbegeerde KVO-B certificering in de wacht sleepte (Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen). Voorwaar een prestatie van formaat en zo blijkt eens te meer: alles begint in het ons oudste stadsdeel.
Behalve de voortgang in de KVO-B (dat is namelijk een voortdurend proces) zijn er voldoende aandachtspunten. Zoals de verbreding van de A6 en de daaraan verbonden verandering van de aansluitingen bij Almere Haven. Behoorlijk ingrijpend. Het kan betekenen dat het hele bedrijventerrein een karakterverandering ten goede te wachten staat.

Vertegenwoordigers VBA-kring Steiger en Paal

 • Wim Lassche
 • Marcel van Eekhout
 • Richard Nagtegaal
 • Pieter van der Horst
 • Wim Lassche

  Wim Lassche

  Boogaart Almere
  Tel 036 5311454

 • Marcel van Eekhout

  Marcel van Eekhout

  Rosenboom All Office
  Tel 036 5312744

 • Richard Nagtegaal

  Richard Nagtegaal

  Borgh BV, bevestigings- en montagetechniek
  Tel 036 5359333

 • Pieter van der Horst

  Pieter van der Horst

  Thermen LaMer
  Tel 036 5386888

Schouw Bedrijfsterrein Steiger/De Paal

Schouw Bedrijfsterrein Steiger/De Paal

Op 28 februari 2018, in de namiddag, heeft de KVO-B werkgroep Steiger/De Paal de jaarlijkse schouw gelopen. Dit houdt in dat er over de bedrijfsterreinen wordt gelopen (en rondgereden) en dat alle zaken die niet in orde zijn worden gefotografeerd en in een bestand worden gezet.

Lees meer

Nieuwsbrief De Steiger / De Paal /Ambachtmark / Vroege Vogelbos

6e74eb23-bac9-42e9-8def-1980ce87cdc6 Vereniging Bedrijfskring Almere - Steiger Paal

M. van Eekhout
Voorzitter KVO-B
werkgroep

Beste ondernemers van bedrijventerrein 

De Steiger, De Paal, Ambachtsmark en Vroege Vogelbos.

De werkgroep van het Keurmerk Veilig Ondernemen wil u graag op de hoogte brengen.

Wat houdt het KVO in?

Alle ondernemers willen een SCHOON, HEEL en VEILIG bedrijventerrein.
Gemeente, Politie en Brandweer willen dit uiteraard ook.
Het KVO helpt de betrokken partijen gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken.
Regelmatig komt de werkgroep KVO bij elkaar en worden veiligheidsproblemen in kaart gebracht, oplossingen gezocht en maatregelen genomen.
Zaken waar ALLE ondernemers bij gebaat zijn!

Schouw

Op 28 februari 2018 om 16.00 uur gaat de werkgroep KVO-B de jaarlijkse schouw lopen. Dit houdt in dat wij over de terreinen lopen en alle zaken die niet in orde zijn fotograferen en in een bestand zetten. Wij gebruiken het komende jaar dan om deze aken op te lossen. Te denken valt aan losliggende tegels, overhangend groen, lantaarnpalen die het niet doen enz.
Wij kunnen alleen de zaken oppakken die zich in de openbare ruimte bevinden. Alles wat zich op eigen terrein bevindt is voor de verantwoordelijkheid van de eigenaar/huurder. Tenzij het om brandgevaarlijke situaties gaat.
 
Wij vragen u dan ook om eens kritisch naar uw eigen terrein te kijken. Is het opgeruimd? Is er geen overhangend groen? Is de verlichting in orde? Hangt er voldoende verlichting?

Een schoon, heel en veilig bedrijventerrein doen wij tenslotte met alle ondernemers!

Wilt u een keer meelopen met de schouw? U bent van harte welkom. Wij starten op 28 februari 2018 om 16.00 uur bij de firma Rosenboom aan de Ambachtsmark 11 te Almere.

Lees meer

Een natte kijk op droog upcyclen

Een natte kijk op droog upcyclen

De beleefdheid gebiedt geen foto’s te maken van glibberende lederen zolen op modderpaden, vertwijfelde hupjes over plassen en natte vegen op broekspijpen. Maar de gemiste fotokansen werden ruimschoots door inspirerende verhalen gecompenseerd.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93