Randstad

Bedrijventerrein Randstad is een cluster van vier terreinen:  Randstad 20, 21, 22 of 23. Uniek gelegen, pal naast het Zakencentrum en Stadshart. 

De bedrijfskring is opgericht in 2009. Belangrijk aandachtspunt is de parkeerproblematiek.

Vertegenwoordigers VBA-kring Randstad

 • Bart Ruijs
 • Claudia van der Laan
 • Yvette de Bake
 • Simon Verboom
 • Bart Ruijs

  Bart Ruijs

  Aanspreekpunt

  TDS Engineering

  Tel 036 5344005

 • Claudia van der Laan

  Claudia van der Laan

  Almere in Business

 • Yvette de Bake

  Yvette de Bake

  a 

  Flynth Adviseurs en Accountants
  Tel 088 23 68 300

 • Simon Verboom

  Simon Verboom

  Zorggroep Almere

  Tel 06-51070343

Nieuws - Randstad

Eerste nieuwsbrief Bedrijfsvereniging Randstad

Eerste nieuwsbrief Bedrijfsvereniging Randstad

Op 11 januari 2019 is de eerste nieuwsbrief verzonden. Hierin staat onder andere een stukje over de uitreiking van het KVO-B certificaat en hoe u daarmee als ondernemer op de Randstad korting kunt krijgen bij uw verzekering. Klik hier om deze eerste nieuwsbrief te lezen.

Kijk hier voor al het nieuws over de Randstad.

Lees meer

Bijeenkomst werkgroep KVO Randstad

Bijeenkomst werkgroep KVO Randstad

De vergadering van de KVO Werkgroep Randstad, gecombineerd met lunch, bij TDS Engineering op 15 mei jongstleden, stond geheel in het teken van de voorbereidingen voor de Audit, die aan het eind van het jaar staat gepland op 31 oktober.

Lees meer

Enquête bedrijventerrein Randstad

Enquête bedrijventerrein Randstad

De VBA en de KVO Werkgroep, politie, gemeente en brandweer willen blijven samenwerken om uw bedrijventerrein ‘schoon, heel en veilig’ te houden.

Lees meer

Verslag KVO-B 21 februari 2017

Verslag KVO-B 21 februari 2017

Op 21 februari heeft de KVO-B werkgroep vergaderd in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen. U kunt hier het verslag van deze vergadering lezen.

Lees meer

Schouw Maart 2017

Schouw Maart 2017

Op 7 maart 2017 is de schouw gelopen op het bedrijventerrein van de Randstad door de VBA Randstadkring in samenwerking met de Gemeente, Politie, Brandweer en Beveiliging.

Lees meer

Verslag KVO-B werkgroep 17 mei 2016

Verslag KVO-B werkgroep 17 mei 2016

 Op 17 mei heeft de KVO-B werkgroep vergaderd in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen. U kunt hier het verslag van deze vergadering lezen.

Lees meer

Schouw 8 maart 2016

Schouw 8maart 2016

Op 8 maart 2016 is de schouw geweest in het bedrijventerrein van de Randstad. Tijdens de Schouw lopen de kringleden met de Projectsecretaris Keurmerk Veilig Ondernemen van de gemeente Almere en de brandweer door het bedrijventerrein en noteren alle opmerkelijke punten die te maken hebben met veilig, schoon en heel.

Lees meer

KVO vergadering Kring Randstad

randstad

In januari heeft het bestuur van de Kring Randstad vergaderd in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Op Randstad 22 is vooral de parkeerproblematiek en het fietspad een issue. 

Lees meer

Bedrijventerrein Randstad heeft KVO-B

kvoBedrijventerrein Randstad in de gemeente Almere heeft  het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen behaald. Dit Keurmerk is een waardering voor bedrijventerreinen waar gestart is met de samenwerking om de veiligheid te verbeteren.

Lees meer

Onderhoud Randstad 21

Randstad 21-1De gemeente onderhoudt de voetpaden, parkeervakken en inritten op de Randstad 21. Deze worden waar nodig opgehoogd en/of geëgaliseerd. We doen ons best om de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken. Daarom werken we steeds aan een deel van het bedrijventerrein. Houd er rekening mee dat steeds delen van de stoep en inritten opgebroken zijn, en dat er tijdelijk minder parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93