Gooisekant

Bedrijfsterrein Gooisekant, zichtbaar vanaf de A6, is één van de meest representatieve zakelijke gebieden van Almere. Beeldbepalend daarbij is het, parallel aan de snelweg, grote groene golvende kantorencomplex.

In 1985 werd door de gemeente Almere de eerste grond van Gooisekant uitgegeven en is er een hedendaags, gemengd, bedrijventerrein ontstaan met vooral kantoorgebouwen. Er zijn tevens groothandels- en lichte productiebedrijven tot en met milieucategorie 3. 

Vertegenwoordigers VBA-kring Gooisekant

KVO-vergadering Gooisekant

Donderdag 12 april heeft de KVO-vergadering Gooisekant, Hogekant en Uitgeverij plaatsgevonden bij UNET. Tijdens deze vergadering is er gesproken over het aantal verkeersongevallen wat op de Gooisekant zou plaats hebben gevonden. De wijkagent Ro Teunissen gaat uitzoeken waar deze hebben plaatsgevonden (A6?), waarna wij als KVO werkgroep gaan onderzoeken of en welke acties er ondernomen zouden moeten worden.

Met dank aan Ingrid Stiphout KVO (Projectsecretaris Keurmerk Veilig Ondernemen) | info (06) 45152565 |  

Lees meer

Wethouder Mark Pol in gesprek met bedrijven Gooisekant en Gooisepoort

Wethouder Mark Pol in gesprek met bedrijven Gooisekant en Gooisepoort

Op vrijdag 22 september was de wethouder Mark Pol van Economische Zaken te gast bij Stichting Broodje Hagelslag op bedrijventerrein Gooisekant.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93