Centrum Buiten

Het winkelcentrum van Almere Buiten wordt nog altijd gedomineerd door Doemere, het paradijs voor de doe-het-zelver. Zo was het ten tijde van de oprichting ervan en voor een groot deel vervult het centrum die functie nog steeds. Doordat het winkelcentrum grootschalig is heringericht en verbouwd, is er wel een belangrijke verbetering aangebracht. Was Doemere vroeger van de rest van het winkelcentrum afgekeerd, tegenwoordig legt een fraai open plein verbinding tussen de bouwmarkten en meubelzaken en het gebruikelijke winkelstraat-idioom. De beleving van het winkelen in Almere Buiten is er veel rijker van geworden.

Groot voordeel van dit winkelgebied is de ligging aan het busplein, alwaar trein en buslijnen elkaar ontmoeten. Twee moderne parkeergarages zijn er bovendien en Almere's onvolprezen vrije fietspaden leiden in alle windrichtingen. Geen winkelcentrum zo goed bereikbaar als Almere Buiten.

Nieuws - Centrum Buiten

Uitreiking certficaat Keurmerk Veilig Ondernemen

Op 10 november is het certificaat Keurmerk Velig Ondernemen uitgereikt aan de Voorzitter van de Kring Almere Buiten Centrum. De uitreiking was tijdens de Veiligheidsdag, georgainseeerd door de Gemeent Almere. De uitreiking werd gedaan door Patrick van den Brink, directeur van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) in Utrecht.

Lees meer

Bestuursleden Centrum Buiten

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93