ZP Netwerkkring

ZP (Zelfstandige Professionals) Kring

Welkom bij de VBA ZP (Netwerk) Kring. Het is de bedoeling om vanuit een basis team samenwerkingsverbanden aan te gaan: zowel intern als extern. Dat biedt kansen ter vergroting van kennis, kunde en last but not least: omzet. Samen zijn we Almere en een sterk netwerk van Zelfstandig Professionals in Almere draagt bij tot meer onderlinge samenwerking. Wilt u als VBA lid ook meedenken en ontwikkelen binnen de ZP Kring, meld je dan aan.

Nieuws - ZP Kring

Online gevonden worden

Online gevonden worden

In navolging van het succesvolle (ZP) Event "storytelling" was afgelopen dinsdag avond het vervolg, hoe je wordt je gevonden op het internet. Na broodje en een drankje bij restaurant Smakelijke Boel was er bij De Vloer een interactieve workshop waarin specialist Antoine Adamowicz de aanwezigen meenam in de wereld van online marketing.

Lees meer

Samenwerkingsverbanden stimuleren

vragen

Hoe kunnen we samenwerkingsverbanden stimuleren  om gezamenlijk een groter plan/opdracht aan te kunnen pakken. Wie wil hier aan meedenken? Meld je aan voor de ZPKring van de VBA.

Lees meer

ZP meets XL zeer succesvol

vba zpmeetsxlZichtbare VBA aanwezigheid

Een zeer succesvolle bijeenkomst waar ruim 40 personen maandag 21 maart in het WTC Almere samen kwamen. Het merendeel ZP-ers (zelfstandig professionals) en een mooi aantal vertegenwoordigers van XL bedrijven.

Lees meer

Communicatie professional gezocht

communicatie

De ZPkring zoekt een zelfstandig professional die het leuk vind om het platform verder uit te breiden. Natuurlijk betalen we in het ruilen met elkaar.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93