Themakring Marketing & Communicatie

First things first !

Een aantal collega's heeft eind 2015 gesproken over de oprichting van de Themakring Marketing&Communicatie. Een platform voor Almeerse vakgenoten op het gebied van marketing en communicatie om elkaar te ontmoeten, te inspireren, tips en kennis te delen.

Conclusie was echter al snel dat er eerst ander werk aan de winkel is. De VBA heeft behoefte aan een werkgroep die structureel invulling geeft aan de communicatie van de vereniging zelf: creëren van een technische en personele infrastructuur, ontwikkelen van professionele media en het opgang brengen van een stabiele contentflow. En dat gekaderd vanuit een helder strategisch communicatieplan.

Dus dat is waar we, als 'werkgroep communicatie', nu eerst onze energie op richten (en eerlijk gezegd onze handen meer dan vol aan hebben). Huidige gedachte is dat we ons in de 2e helft van 2016 gaan omvormen tot de oorspronkelijk bedoelde Themakring.  

Leden Communicatie Werkgroep

 • Claudia van der Laan
 • Bart Buijs
 • Patrick Fokker
 • Wim Strik
 • Claudia van der Laan

  Claudia van der Laan

  NoviaFacts BV
  Tel 036 5390881

  Claudia is in de voorbije anderhalf jaar de primaire contentmanager voor de VBA webpresence geweest en draagt met haar kennis van de organisatie veel bij aan het compleet maken van de nieuwe webomgeving.

 • Bart Buijs

  Bart Buijs

  Tel 036 5317224

  Bart is sinds 1981 in Almere actief met zijn communicatiebureau Prospero. Als lid van de communicatiewerkgroep staat zijn kennis en ervaring ter beschikking van de VBA.

 • Patrick Fokker

  Patrick Fokker

  Tel 06 30533354

  Als ervaren marketeer en coach levert Patrick een sterke bijdrage aan de communicatiewerkgroep.

 • Wim Strik

  Wim Strik

  WSonline
  Tel 06 41503423

  Wim is webdesigner, gespecialiseerd in het ontwikkelen en vormgeven van Open Source websites en web applicaties. Zijn praktische kennis en daadkracht helpt om snel dingen voor elkaar te krijgen.

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93