Themakring ICT

Goed georganiseerde ICT is steeds meer het kloppend hart van een organisatie. Dit kloppend hart biedt voortdurend nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijfsvoering, mits goed ingericht en goed beveiligd. De VBA wil bedrijven actief faciliteren met het delen van kennis van bestaande en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT. Daardoor sta je er als bedrijf niet alleen voor om met deze complexe materie om te gaan.

De VBA ICT kring zal zich richten op kennisdeling over specifieke ICT thema’s, en ook meer algemeen over producten, diensten, wet- en regelgeving en processen.

Wij zoeken nog extra kartrekkers voor deze ICT-Themakring. Wilt u meewerken, mail dan naar

Nieuws - Themakring ICT

"Almere meer ICT-smoel geven"

Op donderdag 2 november a.s. trapt de nieuwe VBA ICT-kring af met een stevig eindemiddag-event. Jan Denkers, een van de initiatiefnemers, vertelt over opzet en ambitie van de kring.

Lees meer

Lancering VBA ICT kring

Lancering VBA ICT kring

De VBA ICT kring gaat zich richten op kennisdeling over specifieke ICT thema’s zoals producten, diensten, wet- en regelgeving en processen.

Lees meer

Leden Themakring ICT

 • Jan Denkers
 • Frank Halsema
 • Gert Koeslag
 • Jan Denkers

  Jan Denkers

  Denksaam
  Senior management consultant ICT

  06-48588273

  Jan coördineert de activiteiten van de ICT-kring. Hij woont sinds 1980 in Almere en heeft jarenlange ervaring in Telecom en ICT, zowel (inter)nationaal als bij een aantal ICT bedrijven in Almere 

 • Frank Halsema

  Frank Halsema

  Gemeente Almere, economische zaken
  Senior Sector Developer ICT en Media

  Vanuit Zijn belangrijke rol bij de gemeente Almere ondersteunt Frank ICT bedrijven in onze prachtige en steeds verder groeiende stad Almere, en helpt hij bedrijven die zich daar willen vestigen.

 • Gert Koeslag

  Gert Koeslag

  KMS Advies / CompanySoft
  Adviseur

  06-22983288

  Gert is gespecialiseerd in het optimaliseren van processen en managementsystemen en het ontwikkelen van software op maat voor het MKB.

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93