Themakring HR

Human Resource (HR) is een vakgebied, dat constant in beweging en ontwikkeling is. Of het nu gaat om wijzigingen in de wetgeving of het toepassen van HR instrumenten in de organisatie, never a dull moment! In VBA verband is de Themakring HR de plek om met professionals uit het vakgebied in contact te komen, kennis te delen en te verspreiden.

Wie zijn wij:

De contactpersonen van de VBA Themakring HR zijn professionals die allemaal werkzaam zijn in het HR vakgebied. Zij brengen het bedrijfsleven in Almere graag bij elkaar! Met elkaar vormen zij een schakel om op vrijwillige basis kennis te delen en de leden van de VBA te informeren en te enthousiasmeren over diverse thema's en zaken binnen en grenzend aan het HR werkgebied.

In het kader van netwerken willen deze HR specialisten een open podium aanbieden voor het organiseren en presenteren van o.a. kennissessies, netwerkborrels en themabijeenkomsten met een raakvlak tot HR. Mogelijke thema's hiervoor kunnen bijvoorbeeld zijn Arbeidsrecht, Wet- en regelgeving, Arbozaken, HR-instrumenten en motivatie van medewerkers. De VBA-leden worden op deze manier op de hoogte gehouden van alles op het gebied van HR.

  • Karin Siebeling

    Breedveld&Schröder
  • Janita van Tongeren

    DAADKRACHT Arbo Innovatie Groep
  • Louise Voermans

    HRMeesters B.V.

Heeft u als VBA-lid Interesse om te participeren in deze Themakring of heeft u ideeën, dan wel andersoortige inbreng? Laat het ons weten en neem via email contact op met het VBA secretariaat: secretariaat@vba-almere.nl

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection