Leden HRM

 • Angelique Lankreijer
 • Karin Siebeling
 • Louise Voermans
 • Janita van Tongeren
 • Angelique Lankreijer

  Angelique Lankreijer

  Emotional Brain
  Tel 036-5468346

 • Karin Siebeling

  Karin Siebeling

  Breedveld&Schröder
  Tel 036-5350756

 • Louise Voermans

  Louise Voermans

  HRMeesters B.V.
  Tel 06-46161764

 • Janita van Tongeren

  Janita van Tongeren

  DAADKRACHT Arbo Innovatie Groep
  Tel 036 5332424

Themakring HRM

Human Resource Management (HRM) is een vakgebied, dat constant in beweging en ontwikkeling is. Of het nu gaat om wijzigingen in de wetgeving of het toepassen van HR instrumenten in de organisatie, never a dull moment! In VBA verband is de Themakring de plek om met professionals uit het vakgebied in contact te komen, kennis te delen en te verspreiden. 

Wie zijn wij:

De contactpersonen van Themakring HR zijn professionals die allemaal werkzaam zijn in het HR vakgebied. Wij brengen het bedrijfsleven in Almere graag bij elkaar! Met elkaar vormen wij een schakel om op vrijwillige basis kennis te delen en de (aspirant)leden van het VBA te informeren en te enthousiasmeren over diverse thema's en zaken binnen en grenzend aan het HRM werkgebied.

In het kader van netwerken willen wij HR specialisten een open podium aanbieden voor het organiseren en presenteren van o.a. kennissessies, netwerkborrels en themabijeenkomsten met een raakvlak tot HR. Mogelijke thema's hiervoor kunnen bijvoorbeeld zijn Arbeidsrecht, Wet- en regelgeving,  Arbozaken, HR-instrumenten en motivatie van medewerkers. De VBA-leden willen wij op deze plek op de hoogte houden van alles op het gebied van HRM.

Denk graag mee! 

Zou u graag een workshop, seminar of iets dergelijks willen presenteren voor het vakgebied Human Resource Management, wilt u een whitepaper delen of heeft u een ander idee? Wij nodigen u uit om dit kenbaar te maken aan de contactpersonen via  o.v.v. Themakring HR. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te kijken hoe we dit op professionele wijze binnen de HR Themakring van het VBA kunnen verwezenlijken.

Nieuws - Themakring HRM

Kennisbijeenkomst Ontwikkelingen en actualiteiten in het arbeidsrecht

Kennisbijeenkomst Ontwikkelingen en actualiteiten in het arbeidsrecht

De VBA Themakring HR en Cleerdin & Hamer Advocaten nodigen u uit voor deze kennisbijeenkomst op 7 februari 2019.

Het arbeidsrecht is volop in beweging. Na de intrede van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) in 2015 is er weer veel veranderd en komt er alweer nieuwe wetgeving op u af. Welke wijzigingen zijn al ingegaan en welke veranderingen komen nog?

Lees meer

Workshop Gedraag je van de VBA Themakring HR in samenwerking met Cleerdin & Hamer Advocaten

Workshop Gedraag je van de VBA Themakring HR in samenwerking met Cleerdin & Hamer Advocaten

De workshop ‘Gedraag je’ wordt op vrijdag 8 juni georganiseerd vanuit de Themakring HR van de VBA in samenwerking met Cleerdin & Hamer Advocaten. Bent u HR professional en/of verantwoordelijk voor het HR-beleid en uitvoering binnen uw organisatie dan nodigen wij u van harte uit om geheel kosteloos deel te nemen aan deze informatieve workshop die gegeven wordt door Mr. Shasta Rötscheid en Mr. Cor de Lange, beiden arbeidsrechtspecialisten van Cleerdin & Hamer advocaten.

Lees meer

VBA HR Kring organiseert Seminar AVG & Letselschade bij De Haan Advocaten

VBA HR Kring organiseert Seminar AVG & Letselschade bij De Haan Advocaten

Met prachtig weer en hoge temperatuur buiten, was het op vrijdag 20 april bij De Haan Advocaten goed vertoeven in een heerlijke verkoelde ruimte voor de kennissessie “AVG en Letselschade”. De advocaten Harm-Jan Berends en Sigriet Jongstra presenteerde hun verhaal aan de ruim 35 deelnemers. Een middag met een vol programma en twee interessante items, waar bijna elke werkgever mee te maken heeft. Het is inmiddels al de derde keer dat de HR kring van de VBA in samenwerking met De Haan, een succesvolle gezamenlijke bijeenkomst organiseerde voor VBA-leden uit het HR werkveld en overige geïnteresseerden.

Lees meer

VBA HR themakring organiseert 'Gedraag je', een workshop over ongewenst gedrag op de werkvloer

De VBA Themakring HR nodigt VBA leden (en overige geïnteresseerden) uit voor de bijeenkomst ‘ Ongewenst gedrag op de werkvloer’.

Als werkgever komt het u ongetwijfeld bekend voor. Uw personeel stuurt gedurende de werkdag met regelmaat even een whatsappje naar het thuisfront, bekijkt zijn of haar Facebookpagina meermalen per dag of maakt wel eens een printje voor privégebruik. Dat is meestal geen probleem, maar wat als dit naar uw mening teveel tijd in beslag gaat nemen? Of wat gebeurt er als een medewerker bij u komt klagen over een andere collega die grensoverschrijdend gedrag vertoont (#metoo)? 

Lees meer

Kennissessie LETSELSCHADE en AVG (“de nieuwe Privacywet”)

Kennissessie LETSELSCHADE en AVG (“de nieuwe Privacywet”)

Tijdens de bijeenkomst eind vorig jaar, die De Haan in samenwerking met het VBA organiseerde, kwam het onderwerp Letselschade voorbij. In deze kennissessie, georganiseerd vanuit de samenwerking met de VBA HR-themakring, zal De Haan Advocaten & Notarissen (VBA-lid) de deelnemers informeren over “Letselschade” en een hot item “de AVG”.

Wij willen u van harte uitnodigen voor deze informatieve kennissessie Letselschade en AVG. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 15 maart 2018 bij De Haan Advocaten & Notarissen te Almere.

Lees meer

De Haan en Themakring HR weer samen in “Actualiteiten Arbeidsrecht”

De Haan en Themakring HR weer samen in “Actualiteiten Arbeidsrecht”

Aan het in dienst hebben van personeel kleven voor werkgevers wettelijke regels, risico’s en kosten. Op donderdag 2 november organiseerde de themakring HR van het VBA in samenwerking met De Haan advocaten & notarissen een workshop “actualiteiten arbeidsrecht”.

Lees meer

Workshop Arbeidsrecht

Workshop Arbeidsrecht

Na het succes van vorig jaar hebben wij, VBA HR-kring,  wederom in samenwerking met De Haan Advocaten & Notarissen (VBA-lid) een leuke, informatieve workshop ontwikkeld voor onze VBA leden.

Lees meer

Performance en well being gaan prima hand-in-hand

Performance en well being gaan prima hand-in-hand

Dat was een stevig uurtje, zo aan het einde van de werkweek. De HR collegetour op vrijdagmiddag 6 oktober bood de liefhebbers opnieuw inspirerende nieuwe inzichten.

Lees meer

Reminder Uitnodiging HR College Tour

Reminder Uitnodiging HR College Tour

Op vrijdag 6 oktober vindt de HR College Tour plaats bij Places to Work. Bent u werkzaam als HRM, dan mag u dit niet missen. Meldt u nu snel aan via deze link

Lees meer

Presentaties HR Symposium

Presentaties HR Symposium

Als we terugkijken op donderdag 22 juni “The Next HR (R) Evolution”, dan kijken we terug op een geslaagd symposium. Deze middag bracht ons vele, nieuwe inzichten. Hopelijk kijken jullie er net zo positief op terug als wij. 

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

G.T. Rietveldstraat 182
1333 LJ Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93