Themakring HR

Human Resource (HR) is een vakgebied, dat constant in beweging en ontwikkeling is. Of het nu gaat om wijzigingen in de wetgeving of het toepassen van HR instrumenten in de organisatie, never a dull moment! In VBA verband is de Themakring de plek om met professionals uit het vakgebied in contact te komen, kennis te delen en te verspreiden.

Wie zijn wij:

De contactpersonen van Themakring HR zijn professionals die allemaal werkzaam zijn in het HR vakgebied. Wij brengen het bedrijfsleven in Almere graag bij elkaar! Met elkaar vormen wij een schakel om op vrijwillige basis kennis te delen en de (aspirant)leden van het VBA te informeren en te enthousiasmeren over diverse thema's en zaken binnen en grenzend aan het HR werkgebied.

In het kader van netwerken willen wij HR specialisten een open podium aanbieden voor het organiseren en presenteren van o.a. kennissessies, netwerkborrels en themabijeenkomsten met een raakvlak tot HR. Mogelijke thema's hiervoor kunnen bijvoorbeeld zijn Arbeidsrecht, Wet- en regelgeving, Arbozaken, HR-instrumenten en motivatie van medewerkers. De VBA-leden willen wij op deze plek op de hoogte houden van alles op het gebied van HR.

Denk mee!

Zou u graag een workshop, seminar of iets dergelijks willen presenteren voor het vakgebied Human Resource, wilt u een whitepaper delen of heeft u een ander idee? Wij nodigen u uit om dit kenbaar te maken aan de contactpersonen via o.v.v. Themakring HR. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te kijken hoe we dit op professionele wijze binnen de HR Themakring van het VBA kunnen verwezenlijken.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere