Leden HRM

 • Angelique Lankreijer
 • Karin Siebeling
 • Anne Douma
 • Anita van Breemen
 • Janita van Tongeren
 • Angelique Lankreijer

  Angelique Lankreijer

  Emotional Brain
  Tel 036-5468346

 • Karin Siebeling

  Karin Siebeling

  Breedveld&Schröder
  Tel 036-5350756

 • Anne Douma

  Anne Douma

  UWV
  Tel 06-53119142

 • Anita van Breemen

  Anita van Breemen

  Ik Projecten
  Tel 06 46396690

 • Janita van Tongeren

  Janita van Tongeren

  DAADKRACHT Arbo Innovatie Groep
  Tel 036 5332424

Themakring HRM

Human Resource Management (HRM) is een vakgebied, dat constant in beweging en ontwikkeling is. Of het nu gaat om wijzigingen in de wetgeving of het toepassen van HR instrumenten in de organisatie, never a dull moment! In VBA verband is de Themakring de plek om met professionals uit het vakgebied in contact te komen, kennis te delen en te verspreiden. 

Wie zijn wij:

De contactpersonen van Themakring HR zijn professionals die allemaal werkzaam zijn in het HR vakgebied. Wij brengen het bedrijfsleven in Almere graag bij elkaar! Met elkaar vormen wij een schakel om op vrijwillige basis kennis te delen en de (aspirant)leden van het VBA te informeren en te enthousiasmeren over diverse thema's en zaken binnen en grenzend aan het HRM werkgebied.

In het kader van netwerken willen wij HR specialisten een open podium aanbieden voor het organiseren en presenteren van o.a. kennissessies, netwerkborrels en themabijeenkomsten met een raakvlak tot HR. Mogelijke thema's hiervoor kunnen bijvoorbeeld zijn Arbeidsrecht, Wet- en regelgeving,  Arbozaken, HR-instrumenten en motivatie van medewerkers. De VBA-leden willen wij op deze plek op de hoogte houden van alles op het gebied van HRM.

Denk graag mee! 

Zou u graag een workshop, seminar of iets dergelijks willen presenteren voor het vakgebied Human Resource Management, wilt u een whitepaper delen of heeft u een ander idee? Wij nodigen u uit om dit kenbaar te maken aan de contactpersonen via  o.v.v. Themakring HR. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te kijken hoe we dit op professionele wijze binnen de HR Themakring van het VBA kunnen verwezenlijken.

Nieuws - Themakring HRM

De Haan en Themakring HR weer samen in “Actualiteiten Arbeidsrecht”

De Haan en Themakring HR weer samen in “Actualiteiten Arbeidsrecht”

Aan het in dienst hebben van personeel kleven voor werkgevers wettelijke regels, risico’s en kosten. Op donderdag 2 november organiseerde de themakring HR van het VBA in samenwerking met De Haan advocaten & notarissen een workshop “actualiteiten arbeidsrecht”.

Lees meer

Workshop Arbeidsrecht

Workshop Arbeidsrecht

Na het succes van vorig jaar hebben wij, VBA HR-kring,  wederom in samenwerking met De Haan Advocaten & Notarissen (VBA-lid) een leuke, informatieve workshop ontwikkeld voor onze VBA leden.

Lees meer

Performance en well being gaan prima hand-in-hand

Performance en well being gaan prima hand-in-hand

Dat was een stevig uurtje, zo aan het einde van de werkweek. De HR collegetour op vrijdagmiddag 6 oktober bood de liefhebbers opnieuw inspirerende nieuwe inzichten.

Lees meer

Reminder Uitnodiging HR College Tour

Reminder Uitnodiging HR College Tour

Op vrijdag 6 oktober vindt de HR College Tour plaats bij Places to Work. Bent u werkzaam als HRM, dan mag u dit niet missen. Meldt u nu snel aan via deze link

Lees meer

Presentaties HR Symposium

Presentaties HR Symposium

Als we terugkijken op donderdag 22 juni “The Next HR (R) Evolution”, dan kijken we terug op een geslaagd symposium. Deze middag bracht ons vele, nieuwe inzichten. Hopelijk kijken jullie er net zo positief op terug als wij. 

Lees meer

Nog 1 week....

Nog 1 week....

Nog één week en dan is het zo ver; dan vindt het HR-symposium "The Next HR (R)Evolution" plaats in Almere op de locatie Windesheim Flevoland.

Een middag met een prachtig programma met interessante sprekers en diverse workshops!

Lees meer

Workshops The Next HR (R)Evolution

Workshops The Next HR (R)Evolution

Er worden tijdens het HR symposium een vijftal workshops aangeboden die vanuit verschillende perspectieven de Revolutie & Evolutie van HR belichten. In 2 rondes kan er gekozen worden hoe je de HR (R)Evolution in wilt gaan. De vraag is misschien wel hoe willen wij eruit komen?! Hieronder vind je een korte introductie van de onderwerpen van de workshops.

Lees meer

SYMPOSIUM ‘The Next HR (R)Evolution’

SYMPOSIUM ‘The Next HR (R)Evolution’

De Themakring HR van de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) organiseert in samenwerking met Hogeschool Windesheim Flevoland en de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) op donderdag 22 juni a.s. het symposium ‘The Next HR (R)Evolution’.

Lees meer

The Next HR (R) Evolution

The Next HR (R) Evolution

Op donderdag 22 juni zal,  zoals eerder op de VBA site aangekondigd is, het HR Symposium The Next HR (R) Evolution plaatsvinden. Een unieke samenwerking tussen de Themakring HR van de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), Hogeschool Windesheim Flevoland en de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP). Het kan in Almere!

Lees meer

HR The Next (R)evolution

HR The Next (R)evolution

Op initiatief van de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) is er vorig jaar contact gezocht met Hogeschool Windesheim Flevoland om samen een groot HR Symposium neer te zetten in Almere. Na een aantal succesvolle evenementen van de themakring HR van de VBA proefde dit naar meer.

Lees meer

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93