• Home
  • miljoenennota 2017

Miljoenennotamiddag

Op woensdag 20 september wordt de jaarlijkse Miljoenennotamiddag gehouden. Het Minicongres op deze middag heeft het thema 'Almere Works For You'. Verbinding van arbeidsmarkt, bedrijfsleven en onderwijs.

Met een groeiende economie en de diverse peilers als Floriade, Lelystad Airport en Toerisme groeit ook de stad Almere, naast de groei als dé groene tuin van Amsterdam. Almere is maar moet ook vooral volop in ontwikkeling blijven en de enorme kansen voor bedrijfsleven, ondernemerschap, werknemers en dus ook de stad benutten.

De vraagstukken, bedreigingen en oplossingen hieromtrent zijn enorm divers maar belangrijk om hier wel een duidelijke koers in te kiezen. 

Minicongres

Het mini congres zal daarom de landelijke problematiek tegen het licht houden tegenover de lokale problematiek. Met een goede gespreksleider en een panel als afspiegeling van het Almeerse bedrijfsleven zullen diverse kansen en bedreigingen aan de kaak worden gesteld. Daarnaast zal middels interactie met de ondernemers in de zaal diverse uitkomsten van de vooraf bepaalde stellingen worden weerlegd met het panel.

Borrel

Tijdens de borrel is het mogelijk voor Almeerse bedrijven en organisaties om op geheel eigen wijze acte precense geven met informatie over wat zij doen binnen het thema van het mini-congress en wat zij voor de ondernemers zouden kunnen betekenen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de button 'Inschrijven'. Wilt u meerdere personen tegelijk inschrijven, dan kan dat via de button 'Groep'.

evenement eigenschappen

Startdatum 20-09-2017 15:00
Einddatum 20-09-2017 18:30
Prijs per persoon Gratis
Created By Claudia van der Laan
Locatie
KAF Schouwburg Almere
Esplanade 10, 1315 TA Almere, Nederland
KAF Schouwburg Almere

Location Map

Deel dit evenement

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93