Leden voor leden

Op de markt doen leden van de VBA elkaar speciale aanbiedingen. Leden kunnen hun marktadvertenties zelf invoeren en onderhouden. Omdat het een aanbiedingenmarkt is, loopt een advertentie maximaal 30 dagen.

Alleen VBA leden kunnen een advertentie plaatsen, u moet er namelijk voor inloggen met het mailadres dat u voor uw lidmaatschap heeft opgegeven en het wachtwoord dat u daarbij heeft ontvangen. (Wachtwoord kwijt, kunt u gemakkelijk een nieuwe aanvragen.)

Iedereen kan uw advertentie zien. Mogelijk wilt u uw aanbieding alleen aan VBA-leden doen, dat kan. Maar als u iedere lezer wil laten profiteren, dan mag dat natuurlijk ook.

De virtuele VBA markt!   lees meer

De virtuele VBA markt U bevindt zich op de virtuele marktplaats van de VBA portal, een platform waar leden advertenties kunnen plaatsen wanneer zij zijn ingelogd. Bezoekers kunnen deze advertenties ook zien en erop reageren, maar niet zelf plaatsen.

Hoe werkt het? Een bericht op de virtuele VBA markt loopt 30 dagen, vanaf de publicatiedatum en wordt daarna automatisch gearchiveerd. Per lid kunnen maximaal vijf berichten gelijktijdig actief zijn. De web-redactie gaat ervan uit dat de markt zichzelf controleert en dat modereren niet nodig is. Bij misbruik kan de redactie ingrijpen.

De virtuele VBA markt is een faciliteit die door de communicatie werkgroep van de VBA is opgezet, maar die samen met de leden tot ontwikkeling moet komen. Er zijn talloze discussies geweest over de functionaliteit ervan en de werkgroep heeft daarom besloten tot een iteratieve aanpak. De marktplaats zoals die nu is ingericht is dus niet een definitieve vorm.

Verken de mogelijkheden van de marktplaats en laat ons weten welke functionaliteiten u waardeert, mist, overbodig vindt of onhandig via

Bezoekadres: (op afspraak)

WTC Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH  Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93