Skip to main content

Vrijwilliger van de maand

In deze maandelijkse terugkerende rubriek zetten we onze vrijwilligers in het zonnetje. We vinden het als VBA belangrijk om te weten wie onze actieve vrijwilligers zijn. Wat doen ze in het dagelijks leven, wat zijn hun hobby’s en waarom vinden ze het belangrijk om actief te zijn binnen de VBA. Met andere woorden: we willen ze beter leren kennen en hen de kans geven om zich op deze wijze te presenteren aan de rest van de leden.

Vrijwilligers van de maand Diana Wolf & Marleen Hasselo

Een speciale editie van de rubriek Vrijwilliger van de Maand deze keer: een duo, Diana Wolf & Marleen Hasselo.

De VBA vroeg ons iets te vertellen over onszelf en ItsHappening Eventplanners. Dat doen we met alle plezier.

Diana
Ik ben Diana Wolf van der Hooft. Getrouwd met een ambitieuze en levensgenietende Zeeuw en moeder van drie prachtige dochters van 20, 17 en 7 jaar. Naast een druk gezinsleven maak ik graag tijd voor gezelligheid met vrienden en vriendinnen. Daarnaast ben ik betrokken bij diverse initiatieven en vrijwilligersactiviteiten en ben ik zodra de tijd het toelaat te vinden aan het strand, in Zeeland of in het buitenland. Nadat ik veelvuldig ben verhuisd woon ik alweer bijna elf jaar in Almere Overgooi.

Marleen en ik zijn met ons bedrijf ItsHappening Eventplanners bijna twee jaar lid van de VBA. We zijn aan het begin van ons lidmaatschap direct gestart met het organiseren van het maandelijks zakenuurtje. Hierdoor hebben we veel leden en hun ondernemingen van dichtbij leren kennen en kijken we met veel plezier terug op een bijzonder leuke tijd.

Momenteel staan we voor een nieuwe uitdaging. Marleen en ik gaan als zakelijke partners uit elkaar en gaan verder als goede vriendinnen. Ikzelf ga verder als zelfstandig ‘externe’ accountmanager. Mijn passie, het verbinden van mensen en het meedenken over marketing, strategie en inhoud zal ik blijven inzetten op een net iets andere manier.

Ik wens iedereen een mooi nieuw jaar en zie jullie graag terug in 2020.

Marleen
Mijn naam is Marleen Hasselo (52) en moeder van Hugo (18) en Femke (16). Sinds een aantal jaren samen met Diana Wolf actief met het evenementenbureau ItsHappening.

Naast ItsHappening ben ik ook nog werkzaam voor ING als eventmanager. Evenementen organiseren doe ik al vele jaren en het is mijn passie en hobby. Klanten een ultieme beleving meegeven door ze te verrassen met sprekers die een zinvolle bijdrage leveren aan inhoud en fun, een bijzondere locatie en goede catering daar word ik blij van.

Afgelopen 1 1/2 jaar hebben Diana en ik voor de VBA het Zakenuurtje georganiseerd. Dit hebben we met veel plezier gedaan en hierdoor hebben we heel veel Almeerse ondernemers leren kennen. Mooi om te zien hoe je deze kern van ondernemers op verschillende plekken in Almere terugziet. Door in gesprek te blijven met andere ondernemers leer je steeds beter wat ze nodig hebben en hoe je daar op in kunt spelen. VBA biedt hier een prima platform voor.

Helaas moet ik door privé omstandigheden stoppen met ItsHappening maar evenementen organiseren voor de zakelijke markt zal ik blijven doen!

Diana   Marleen

No Internet Connection