Skip to main content

Vrijwilliger van de maand

In deze maandelijkse terugkerende rubriek zetten we onze vrijwilligers in het zonnetje. We vinden het als VBA belangrijk om te weten wie onze actieve vrijwilligers zijn. Wat doen ze in het dagelijks leven, wat zijn hun hobby’s en waarom vinden ze het belangrijk om actief te zijn binnen de VBA. Met andere woorden: we willen ze beter leren kennen en hen de kans geven om zich op deze wijze te presenteren aan de rest van de leden.

VBA Vrijwilliger van de maand Sandra Schulze

Net als bij de andere vrijwilligers vroeg Hank mij een stukje te schrijven voor de rubriek ‘Vrijwilliger van de maand’. Bij deze dan!

Dit ben ik
Ik ben Sandra Schulze, getrouwd met Bob en moeder van twee, inmiddels volwassen, zoons: Max en Wessel, waar ik enorm blij mee en trots op ben.
Ik hou van (verre) reizen en culturen, zon, goed gezelschap en dito eten, dansen, lezen (thrillers), ik kan helemaal lós gaan op mijn tuin (en ken ook alle planten bij naam) een beetje sporten (niet teveel) en me op verschillende manieren creatief uiten.

Mijn bedrijf: Office & More kantoorinrichting
In 1995 ben ik samen met mijn compagnons Bob en Erik ons bedrijf gestart.
Met Office & More verzorgen wij de totaal inrichting van kantoren. En dan bedoel ik echt van entreemat tot directiekamer; dus niet alleen de bureaustoelen zoals veel mensen denken:). Klik hier voor meer informatie. 

De laatste jaren ligt de nadruk daarbij steeds meer op de gezondheid van de medewerkers. We bieden een breed assortiment aan werkplekmeubilair (zit-sta tafels, góede bureaustoelen en ergonomische hulpmiddelen), die kunnen voorkomen dat mensen ziek worden door een onbewust ongezonde werkhouding.

Zit jij wel goed?
Tijdens het uitoefenen van mijn functie “projectadviseur ergonomie en kantoorinrichting” schrik ik vaak van de manier waarop mensen achter hun beeldscherm zitten. Daarom verzorg ik, naast mijn reguliere werk, twee keer per maand proefplaatsingen met ergonomisch verantwoorde bureaustoelen (dat dan weer wel:)). Dit in samenwerking met het Officio Instituut. Ik leer mensen daarbij waarop ze kunnen letten bij het instellen van een ergonomisch verantwoorde werkplek. Zo voorkom je rug, nek en schouderklachten, verlagen ziektekosten en verhoogt de productiviteit op de werkplek.

Heb je interesse of ken je iemand die hier baat bij heeft? Neem even contact met me op. Een proefplaatsing is gratis en vrijblijvend!

FOTO 2 SANDRA SCHULZE klein

Mijn VBA taak? Coördinatie bedrijventerrein Veluwsekant
Na er een paar jaar tussenuit te zijn geweest ben ik sinds 2014 opnieuw lid van de VBA. Omdat ik meer wilde bijdragen dan alleen passief lidmaatschap ben ik in overleg met Hank en in samenwerking met Denis/Sligro en Gerry/Baljetgroep begonnen met het in kaart brengen van alle bedrijven op ons eigen bedrijventerrein Veluwsekant. Teneinde de samenwerking op ons bedrijventerrein te vergroten hebben we inmiddels meerdere kennismakingsborrels (met dank aan Sligro) gehouden. Er is inmiddels een Facebook community gestart die binnenkort verder uitgerold wordt en er zijn al verschillende bedrijven die andere activiteiten hebben geopperd om ons terrein veiliger, prettiger en naar buiten toe bekender te maken. Alle initiatieven staan nog in de kinderschoenen maar ik heb alle vertrouwen in een waardevolle ontwikkeling.

Samen met Wendie/Schaapje schaapje ben ik overigens nog met een ander project bezig om ook de VBA leden onderling meer met elkaar te verbinden. Maar daarover later meer!

Tot zover mijn voorstelrondje. Graag tot ziens bij de VBA!
No Internet Connection