Vrijwilliger van de maand

In deze maandelijkse terugkerende rubriek zetten we onze vrijwilligers in het zonnetje. We vinden het als VBA belangrijk om te weten wie onze actieve vrijwilligers zijn. Wat doen ze in het dagelijks leven, wat zijn hun hobby’s en waarom vinden ze het belangrijk om actief te zijn binnen de VBA. Met andere woorden: we willen ze beter leren kennen en hen de kans geven om zich op deze wijze te presenteren aan de rest van de leden.

VBA vrijwilliger van de maand: Hennie Mahn

Als je als vrijwilliger begint bij de VBA, of om het even waar, dan doe je dat niet met de intentie om in de schijnwerpers te gaan staan. Het uitvoeren van de nodige taken om een gezamenlijk doel na te streven en te behalen; dat is wat we doen. Maar als Hank Ydema vraagt of je een stukje wilt schrijven over jezelf voor de rubriek VBA Vrijwilliger van de Maand, wat doe je dan… Juist.
Ik ben Hennie Mahn, geboren Rotterdammer, maar alweer zo’n 20 jaar woonachtig in Almere. Al bijna 17 jaar getrouwd met Simone en we hebben 2 kinderen, een zoon van 15 en een dochter van 13.

Na een militaire carrière in de jaren tachtig bij het Korps Mariniers en daarna een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in Spanje in de makelaardij, begin jaren negentig terug gekomen naar Nederland om daar verder mijn commerciële talenten te ontwikkelen bij zowel werkgevers als eigen ondernemerschap.

De laatste 23 jaar ben ik actief in de beveiligingsbranche. Een erg competitieve markt met veel spelers, waarin de persoonlijke relatie met de opdrachtgever en het daaruit voortkomende vertrouwen van essentieel belang zijn voor succes. Maar hoe goed die relatie ook is; als de medewerkers die de opdrachten moeten uitvoeren niet op dezelfde lijn zitten, is de samenwerking van korte duur. Enorm veel aandacht gaat bij Triple F Security & Services dan ook uit naar het informeren, trainen en voorbereiden van de medewerkers op hun taken.

Triple F Security & Services richt zich op de evenementen en objecten en is daarin landelijk georiënteerd. In Almere kunt u ons kennen van onze dienstverlening voor de Challenge Almere- Amsterdam ( triatlon ) en het Top Sport Centrum Almere. Naast dat we lid zijn van de VBA zijn we ook lid van de Floriade Business Club en ondersteunen we diverse maatschappelijke initiatieven in Almere.

Als buiten de werkzaamheden voor Triple F Security & Services tijd over is voetbal ik graag mee tijdens de trainingen van mijn zoon bij FC Almere. Sinds kort train ik ook bij Simson Gym en volg daar de lessen van Rayen Simson in Fit-boksen.

Door Mario Bakker ben ik, als logisch gevolg uit mijn ervaringen op die markt, gevraagd om deel te nemen aan de VBA Evenementen Kring. Deze Kring heeft als doelstelling om de ambities van de VBA, met name waar het gaat om het in onderling in contact brengen en informeren van de leden, te realiseren middels het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten.

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection