VBA Vrijwilliger van de maand: Wim Strik

FOTO_2_WIM_STRIK_VRIJWILLIGER_VAN_DE_MAAND_MEI Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA Vrijwilliger van de maand: Wim Strik
Ik ben Wim Strik, 64 jaar, getrouwd met Lida. We wonen sinds 1989 in Almere en hebben de stad zien groeien van een kleine 60.000 naar ruim 200.000+ inwoners. Na mijn opleiding elektrotechniek en elektronica ben ik gaan werken bij een fotolaboratorium en na een paar jaar heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik ben vervolgens mijn eigen fotowinkel gestart.

In 1985 ben ik als manager van het vaklab gaan werken voor AGFA. In de jaren daarna heb ik mijn interesse voor computers, en internet in het bijzonder, gecombineerd met mijn werk in de fotografie; sinds 1995 ontwikkel ik als freelancer websites. In 2007 ben ik gestart met mijn eigen Webdesign Studio WSonline en heb sindsdien enkele honderden websites gebouwd voor ondernemers, stichtingen en verenigingen. De website van de VBA heb ik als ontwikkelaar opgezet en samen met vrijwilligers van de communicatie kring van content voorzien.

In 2017 ben ik een samenwerking aangegaan met 2 collega webdesigners onder de naam webteam4u. We hebben samen meer dan 50 jaar ervaring en hebben diverse grote projecten afgerond. Maar de ontwikkelingen staan nooit stil en sinds kort hebben we een concept ontwikkeld onepage.webteam4u.nl. Een modulaire One-Page website, ideaal voor kleine ondernemers die zich professioneel willen presenteren.

Als vrijwilliger bij de VBA (lid van de Communicatie- en ICT kring), Stedelijk Overlegorgaan Gehandicapten Almere en de Reuma Patiënten Vereniging Almere houd ik me vooral bezig met internet gerelateerde zaken. Hobby’s heb ik natuurlijk ook; een stukje fietsen als het mooi weer is en lezen. Non-fictie om precies te zijn, informatieve artikelen over fotografie, internet, webdesign, en techniek.
Mark Spetter
Leuk verhaal Wim, en interessant concept, jullie one-page-website!
Succes,
Mark

Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93