VBA vrijwilliger van de maand: Anne Kien

Anne_Kien_foto_2 Vereniging Bedrijfskring Almere - VBA vrijwilliger van de maand: Anne Kien
Toen Hank mij vroeg mijzelf voor te stellen als vrijwilliger van de maand, riep ik enthousiast: ‘Tuurlijk doe ik dat voor je, Hank!’ Nu, een paar weken en meerdere reminders later, kan ik daar uiteraard niet meer op terugkomen.

Mijn naam is dus Anne Kien. Voor wie zich afvraagt of ik ook een achternaam heb, ja, dat is Kien. Ik weet dat ‘het lekker bekt’ en het geeft ook niet als je mij al jaren Annekien noemt, maar dit is misschien tóch een goed moment om je te realiseren dat je het al jaren verkeerd doet. Dat gezegd hebbende, zal ik mij dan nu officieel voorstellen.

Ik woon sinds 2005 met Armand in Almere en ben moeder van Sara van en Matthijs. Mijn interesses zijn breed, voor- en nadat ik afstudeerde aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten deed ik van alles; ik gaf les, gaf trainingen, ik zat in een jeugd theatervoorstelling, ik ontwikkelde lesmateriaal en werkte in een theaterrestaurant. Mijn vader zei op een gegeven moment tegen mij; ‘er is geen werkgever die je dat allemaal gaat geven, dus je kunt beter voor jezelf beginnen’ en zo geschiedde. Dat is nu 20 jaar geleden.

Ik heb een diep gewortelde passie voor menselijk gedrag. Ik ben eigenaar van trainingsbureau Motivatio, waarmee ik (management) teams begeleid naar een betere samenwerking en van trainings- en vergaderlocatie deVLOER in Almere. Daarnaast heb ik inmiddels 2 boeken geschreven over het leven met een kind met een beperking, ben ik ambassadeur voor het Epilepsiefonds, doe ik vrijwilligerswerk voor CP Nederland en word ik regelmatig als spreekster en facilitator gevraagd. Door mijn ervaring als ondernemer én als moeder van een zorgintensief kind, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is de dingen te doen waar je energie van krijgt. Actief deelnemen binnen de VBA voldoet voor mij aan dat criterium. De interactie met andere ondernemers en het mede vormgeven van mooie bijeenkomsten met impact, vind ik inspirerend.

Als lid van de Evenementen Kring houd ik mij bezig met een aantal jaarlijks terugkerende grote evenementen waaronder de Summerbreak op 5 juli a.s. en het allereerste Businesscongres op 24 september. Ik hoop jullie allen te treffen op het Almeerder strand op 5 juli, dan proosten we op weer een mooi seizoen!
Verberg reactieformulier

500 Resterende tekens


Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93