Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

WonderBit

WonderBit lost je digitale uitdagingen op
Loop je ook wel eens tegen digitale uitdagingen aan waar je zelf de oplossing niet voor ziet? Of lees je soms iets in de media over nieuwe technologie wat je aan het denken zet of dit voor jouw bedrijf waarde kan toevoegen, maar je niet weet bij wie je moet zijn om dit te realiseren? Wij komen graag hierover met jou in gesprek!

WonderBit maakt oplossingen voor digitale uitdagingen in de vorm van veilige en gebruiksvriendelijke software. Wij bouwen innovatieve webapplicaties, mobiele apps en andere softwaretoepassingen. Ook als het technisch allemaal wat complexer wordt, levert WonderBit passende oplossingen. Wij werken dagelijks aan mooie projecten waarbij we zaken als beeldherkenning, Internet of Things, encryptie, big data en machine learning toepassen.

Nieuwsgierigheid en een gedeelde passie voor nieuwe technologie leidde in 2020 tot de oprichting van WonderBit. Met meer dan 60 jaar gecombineerde professionele ervaring in de techsector zetten wij ons in om jouw uitdagingen en ambities om te zetten in concrete, digitale oplossingen.

Waarom VBA-lid geworden?

Bij WonderBit ben ik, Stijn Sprenkels, verantwoordelijk voor business development. Aangezien ik sinds 1985 in Almere woon, ben ik samen met de stad opgegroeid. Nu WonderBit sinds januari 2022 een kantoor in Almere heeft, was het voor mij een logische stap ook aan te sluiten bij de VBA. Naast het behartigen van de belangen van ondernemers, is het een mooi platform om andere ondernemers te ontmoeten en kennis te maken. Ik kijk ernaar uit met WonderBit een bijdrage te mogen leveren aan de verdere ontwikkeling van Almere en haar ondernemers.


WonderBit B.V.

Randstad 22 12

1316 BX Almere

www.wonderbit.nl

036 207 00 77

foto_wonderbit.jpeg

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection