Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Wij zijn Ultimum, een uniek IT-bedrijf in Almere

Wat bijna 25 jaar geleden als startup begon, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke IT-speler. Met klanten als eBay, Shell, KPN en ING, en inmiddels 75 personeelsleden in dienst, is Ultimum gestaag aan het doorgroeien. Toch blijven korte lijntjes, snel schakelen, open communicatie en betrokken professionele collega’s, kenmerkend voor Ultimum!

‘Veilig en betrouwbaar de samenleving verbinden door het delen van kennis en kunde’ is wat ons drijft. Ultimum kenmerkt zich als een flexibele organisatie die samen met klanten, vanuit een business-visie, kijkt naar de uitdagingen die er zijn op de weg naar digitale transformatie. Het slim, veilig inrichten van uw kern IT-processen en zorgen dat uw IT-infrastructuur altijd optimaal is, is waar wij goed in zijn. Altijd veilig en met inzet van hoogwaardige kennis en kunde.

Bij Ultimum kennen wij een viertal business lines, allemaal op het gebied van IT en veiligheid:

 1. Business Solutions
  Via onze tak Business Solutions kijken we meer naar uw business processen en hoe wij deze het beste kunnen digitaliseren. We ondersteunen de organisatie in het realiseren van een klantgerichte IT-strategie.
 2. Cybersecurity
  Het is geen vraag meer of, maar een must! Iedere organisatie moet zorgen dat zij haar Cybersecurity op orde heeft. Via onze business line Cybersecurity zorgen wij ervoor dat uw organisatie optimaal beschermd wordt.
 3. Outsourcing & Beheer
  Een van onze specialiteiten waar we groot mee geworden zijn is Outsourcing & Beheer van IT. In essentie nemen wij voor u al uw IT-zorgen compleet uit handen.
 4. Detachering
  Doordat wij beschikken over een grote pool aan IT-Professionals kunnen wij de juiste gekwalificeerde mensen leveren. Juist in een wereld waarin de IT niet stil staat, zorgen wij ervoor dat onze IT-Specialisten (Ultimummers) kennis en/of capaciteit hebben en houden van de nieuwste producten en technologieën.

Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op!  / +31 (0)88 118 98 40
Of neem eens een kijkje op onze website om te zien wat we voor uw IT kunnen betekenen: www.ultimum.nl 

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection