Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

VBA-lid Sparkle Now stelt zich voor

Veranderen om te sprankelen…Manage je Monkeymind en verander je resultaten!

Als kind kreeg ik te horen dat het niet mogelijk is om te veranderen. Ik weigerde dat te geloven. Ik wilde zelf namelijk 'veranderen'. De afgelopen 35 jaar heb me met passie verdiept in alles wat te maken heeft met gedragsverandering, leiderschap over jezelf en beheersing van emoties en geloof ik: "Mensen kunnen en willen wel veranderen, maar niet veranderd worden" (Remco Claassen)

Professioneel heb ik honderden mensen, waaronder bijna 400 studenten van de brandweer opleiding, geholpen om meer geloof te krijgen in zichzelf en de invloed die ze hebben op hun persoonlijk gewenste gedragsverandering. Het liefst inspireer en motiveer ik mensen om zich bewust te worden van deze unieke 'verander' capaciteiten en het vermogen hun monkeymind te kunnen managen en focus te houden op hun doel. Hierdoor kunnen en durven ze de regie te pakken in hun leven en boeken resultaat op de voor henzelf belangrijkste levensgebieden. Zoals o.a. loopbaan, persoonlijk leiderschap, relaties, gezondheid of leefstijl. 

Dit resulteert ook in het effectiever kunnen realiseren van overwinningen voor het best haalbare resultaat met een team, binnen een bedrijf, project of andere vorm van doelgerichte samenwerking. Dit doe ik door:
- het geven van lezingen;
- coachen van individuen en groepen;
- geven van interactieve workshops en trainingen.

De bronnen waarop ik me baseer zijn divers en van uiteenlopende denkleiders en variëren van genoten opleidingen en trainingen tot zelfstudie via boeken en online workshops en seminars. Gestaafd door bewezen effecten bij studenten en deelnemers aan mijn interactieve denk, durf en doe programma’s.

"Wie anders kan kijken naar zichzelf, de ander en de omstandigheden, ontdekt nieuwe mogelijkheden en verlegt grenzen".

Gratis kennismaken?
Boek een afspraak voor een lezing of coach gesprek via  en www.sparklenow.nl 

SparkleNow
Brigitte Hulscher

“Voor meer energie en een grensverleggende mindset”

sparkle now

Bezoekadres: (op afspraak)

Transistorstraat 71M
1322 CK Almere​

KvK 40059189
036 - 533 83 93

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection