Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

SenS Online Solutions

SenS Online Solutions is een full service online marketing bureau gevestigd op de Gooisekant. Momenteel zijn er ruim 40 personen dagelijks aan het werk voor lokale, regionale en internationale klanten. De diensten bestaan o.a. uit het ontwikkelen van complete huisstijlen, het bouwen van websites, webshops en webapplicaties en complete marketingstrategieën (denk hierbij aan SEO, SEA, social media en meer).

Onlangs werden de broers Robin en Marcel Sluijter benaderd door VBA directeur Jolanda om zich weer aan te sluiten bij de VBA. Na een leuk en goed gesprek is er een mooie samenwerking ontstaan. Zo zijn VBA en SenS Online in gesprek over nieuwe webapplicaties voor de VBA, waarbij het nog makkelijker en leuker wordt om connecties binnen de VBA aan te gaan. Ook wordt er nagedacht over gerichte marketingcampagnes om nog meer leden te werven die van toegevoegde waarde zijn voor andere leden.

Waarom lid geworden van de VBA?
Als echt Almeers bedrijf én gekozen Ondernemer van het Jaar vinden we het belangrijk om lokaal betrokken te zijn en te blijven. Vandaar dat we ons onlangs weer hebben aangesloten bij de VBA, na een leuk gesprek met de ‘nieuwe’ directeur Jolanda.
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection