Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

PBC Group

Bij PBC Group zeggen we: "Succes is niet te koop, wel te huur". Wij ontfermen ons over de bestaande verkoopafdeling van de klant of zetten juist een verkoopafdeling op wanneer deze er nog niet is. Daarmee zijn we het verlengstuk van de commercieel eindverantwoordelijke en verzorgen we het verkooptraject van A tot Z.

Wat houdt dat in:
• We werven de juiste verkoper
• We koppelen hem of haar aan een van onze persoonlijke Salestrainers
• Onze trainer laat de verkoper met praktijkgerichte trainingen excelleren.

Wat ons uniek maakt zijn onze ‘meereisdagen’: wij gaan met de verkoper mee op verkoopgesprek. Dit gesprek evalueren we direct na afloop en we verrijken de verkoper met tips & tricks om het de volgende keer nòg beter te doen. Op deze wijze kan de ondernemer blijven ondernemen en/of de salesmanager sales blijven bedrijven.

Waarom lid geworden van de VBA?
Ik (Remco Gemmeke) ben eind 2019 zonder enig relevant netwerk vanuit Brabant naar Almere verhuisd. Het Almeerse ondernemersklimaat heb ik in die korte tijd al ervaren als erg ‘warm’. Er heerst een sterke onderlinge verbondenheid. Naast dat ik Business Partner van Almere City FC ben, gaat het lidmaatschap van VBA mij helpen om in korte tijd nog veel Almeerse ondernemers te ontmoeten en te leren kennen.

Wij werken landelijk, maar waarom ver zoeken als je het ook dichtbij kunt vinden!

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection