Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Winactie VBA leden: 1 op 1 sessies met gedragstrainer Frank Rigter

Logo_Voor_elkaar_gebokst-3ad1569a-2d0f5e2d Vereniging Bedrijfskring Almere - Winactie VBA leden: 1 op 1 sessies met gedragstrainer Frank Rigter
Een mooie winactie voor onze VBA-leden: 1 op 1 sessies met gedragstrainer Frank Rigter.

Enerzijds coacht Frank ambitieuze professionals en ondernemers met stress- & burnoutklachten naar een krachtig, energiek & productief leven. Anderzijds zorgt hij ervoor dat teams en afdelingen het onderste uit de kan halen en zo weer als een geoliede machine gaan lopen.
Frank doet dit doormiddel van een unieke methode namelijk: bokscoaching.

Frank maakt gedragsverandering makkelijker. 95% van ons handelen doen we onbewust. Dit maakt dat bewustwording de eerste stap is tot verandering. Deze bewustwording wordt het snelst gecreëerd door het lichaam te activeren. Het lichaam liegt niet. De manier hoe je bokst staat synoniem aan hoe je in het leven en op de werkvloer staat. Blinde vlekken, patronen en stijlen komen binnen no-time naar voren en daar ga je vervolgens mee aan de slag.

Het aantal stress- en burnoutklachten is stijgende. De afgelopen periode (en de huidige) hebben hierbij natuurlijk niet geholpen. Op deze manier wil Frank de leden van de VBA een hart onder de riem steken. Daarnaast wil Frank de kracht van bokscoaching laten zien en zo ervoor zorgen dat er ook op een andere manier wordt gekeken naar boksen. Bij ‘Voor elkaar gebokst’ is boksen puur en alleen het (agogisch) middel om het doel te bereiken.

Mocht jij als ondernemer ergens tegenaan lopen waar je iets mee wilt? Wil jij simpelweg nog lekkerder in je vel komen of gewoon eens kennis maken met bokscoaching, dan is dit je kans! Mail naar frank@voorelkaargebokst.nl met daarin ook waarom je een sessie wilt winnen en wie weet ziet Frank je snel op de mat.
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection