Skip to main content

Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

VBA Summerbreak Party 8 juli 2022

We mogen weer!!!

De VBA Business summerbreak party: bespreek je vakantieplannen, vier feest, daag jezelf sportief uit, eet lekker mee, borrel en dans!

Tradititiegetrouw starten we met het beachvolleybaltoernooi waarna we ons langzaam richting de BBQ begeven alwaar een DJ ons muzikaal bijstaat. Doel van dit samenzijn is om zonder zakelijk karakter, op slippers, ondernemers nog één keer bij elkaar te brengen voordat de meesten van hun vakantie gaan genieten. Met elkaar vakantieplannen delen en gezellig netwerken. Het Summerbreak Event staat gepland op vrijdag 8 juli 2022 bij Sun Runners aan het strand.

Vorig jaar kwam team Rabobank als winnaar uit de bus en we zijn natuurlijk razend benieuwd met wie de wisselbeker dit mee naar huis gaat!

Net als voorgaande jaren zijn andere businessclubs, verenigingen en netwerkgroepen uit Almere van harte welkom om met hun leden aan te sluiten bij onze VBA Summerbreak. Ons doel is om op deze manier met een groter en meer gemêleerd gezelschap Almeerse ondernemers, managers en relaties kennis te maken. Dus onderneem jij in Almere? Meld je dan gerust een eigen team aan voor het beachvolleybaltoernooi of schuif gezellig aan tijdens de BBQ!

Je kunt een team opgeven via info@vba-almere.nl  of je gewoon individueel inschrijven, klik dan hier, je wordt dan ingedeeld. Wil je je opgeven met een compleet team? Neem dan even contact met ons op via  info@vba-almere.nl of  036 - 5338393Planning

De VBA Summerbreak Party trapt af om 16.00 uur met de eerste wedstrijd van het volleybaltoernooi. Vanaf 15.30 uur kun je inlopen en je teamleden opzoeken. Doe je niet mee met het volleybaltoernooi maar wil je wel je mede VBA-leden en hun gasten aanmoedigen? Dat kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom om te supporten!

De BBQ’s zijn om 18.00 uur warm en de eerste heerlijke gerechten worden geroosterd! Heb je je dieetwensen nog niet aan ons doorgegeven? Doe dit dan alsnog, dan gaan we proberen daar rekening mee te houden.
Einde 24.00 uur

Deelnemen:BBQ en Summerparty
VBA LEDEN:
BBQ - € 27,50 per persoon inclusief welkomstdrankjes
Beachvolleybal toernooi€ 17,50 per persoon inclusief verfrissende drankjes en gezonde hapjes

NIET LEDEN: € 32,50,- per persoon inclusief welkomstdrankjes
Beachvolleybal toernooi€ 22,50 per persoon

Vrijwilligers van de VBA - Deze krijgen jullie van ons als dank voor jullie wederom tomeloze inzet van het afgelopen jaar!

Locatie & parkeren


Locatie: Sun Runners, Ijmeerdijk 20
Voldoende gratis parkeergelegenheid op de dijk.

 

No Internet Connection