Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Terugblik zakenuurtje VBA op bezoek bij Qua-vac

Afgelopen dinsdag waren we te gast bij Qua Vac een prachtig internationaal familiebedrijf dat al 25 jaar gevestigd is in Almere en Ondernemer van het jaar. Qua Vac is specialist in duurzame riolering en afval(water)inzameling en -behandeling. Hun systemen zorgen voor een schonere wereld, minder impact op het milieu en besparing van schoon drinkwater. Maar liefst 90% van hun medewerkers zijn woonachtig in Almere en daarmee hebben ze een sterke band met onze stad.

Het was weer ouderwets gezellig op het VBA zakenuurtje met bekende maar ook veel nieuwe gezichten. Naast netwerken namen we een kijkje achter de schermen in de expositieruimte. Hier kregen we inzicht in de werking en diverse toepassingen van duurzame vacuüm rioolsystemen.

Wat is Qua Vac een prachtig bedrijf daar mogen we in Almere trots op zijn! Ben jij er volgende keer ook bij? We zijn op 15 maart te gast bij Bakboord. Aanmelden, klik hier

 

foto's Maarten Feenstra

VBA zakenuurtje Qua Vacs

VBA zakenuurtje Qua Vacs

 

VBA zakenuurtje Qua Vacs

 

VBA zakenuurtje Qua Vacs

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection