Skip to main content

Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Terugblik VBA & Almere Zaken gezamelijk zakenuurtje bij Restaurant Bakboord

Afgelopen woensdag vond bij Restaurant Bakboord Almere Haven het gezamenlijke en goed bezochte zakenuurtje van Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) en Almere Zaken plaats.


Na een warm en welkom door Ron Broertjes en Irene Medema vertelt eigenaar van Restaurant Bakboord en tevens VBA bestuurslid Taco van der Meer over Bakboord en zijn uitdagingen en successen als eigenaar van deze horecagelegenheid.


Irene neemt de aanwezigen mee in de stand van zaken van de VBA. En geeft aan dat het bestuur binnenkort met elkaar ‘op de hei zit’ om de koers voor de komende tijd uit te zetten en de transitie verder in te zetten. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.


Verder werden nieuwe leden Hanane Elghezouani van NORAS BAGS, Jordie Huisman van Amazed Events, Renate Vermeulen van Vega Happie Plantbased Kitchen en Erwin Budding van Erwin Budding Photography warm welkom geheten.
Jessica Cheung-Van der Voort van de VMCA (Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere) vroeg aandacht voor het jaarlijkse Mantelzorgdebat op 11 mei.

Het was fijn om samen met AZaken samen te komen op zo’n fantastische locatie. Dank aan Bakboord voor deze gastvrijheid. Het komende jaar volgen nog meer gezamenlijke events!

 

zakenuurtje_3.png zakenuurtje_4.png

 

zakenuurtje_8.jpegzakenuurtje_6.jpegzakenuurtje_7.jpegzakenuurtje_5.jpeg

 

No Internet Connection