Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Subsidieregeling Vergroten Belevingswaarde Vrijetijdsproducten

Ondernemers en organisaties uit de vrijetijdssector kunnen in aanmerking komen voor provinciale subsidie. Hiervoor is een goed uitvoeringsplan nodig, waarin het unieke, onderscheidende karakter van Flevoland wordt vertaald in bestaande en nieuwe recreatieve en toeristische producten. 

Welke regels gelden voor jou?

Om voor een subsidie in aanmerking te komen geldt een aantal voorwaarden. Deze staan in de Algemene Subsidieverordening Flevoland 2012 (ASF 2012) en in Nadere regels ‘Vergroten van de belevingswaarde in vrijetijdsproducten 2018-2022’. Deze Nadere Regels worden op dit moment herschreven, zodat vanaf 2023 wederom subsidiegeld beschikbaar is om mooie initiatieven te subsidiëren.

Wij helpen je graag!

De provincie Flevoland en Visit Flevoland helpen je graag bij jouw aanvraag. Voor inhoudelijke vragen over de regeling kun je terecht bij de afdeling Strategie en Beleid via recreatietoerisme.subsidie@flevoland.nl.
Voor hulp bij de inhoud van jouw plan (sluit het aan op bepaalde doelgroepen en de doelstellingen van de regeling?) helpt Visit Flevoland je graag. Visit Flevoland is bereikbaar via info@visitflevoland.nl. Na ontvangst van jouw hulpvraag wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Teamsmeeting op 23 maart 2023

Om je alvast op weg te helpen, organiseert Visit Flevoland i.s.m. de provincie een Teamsmeeting op donderdag 23 maart van 14:00-15:00 uur. Daarin zal ingegaan worden op de subsidieregeling (hoe werkt de aanvraag etc.) en worden tips gegeven over het bepalen van een doelgroep bij een mooi plan en hoe die doelgroep vervolgens aan te laten sluiten op de doelgroepen en doelstellingen die vanuit de subsidieregeling beoogd zijn. Tijdens deze meeting is er volop ruimte tot het stellen van vragen.
Mede namens de provincie Flevoland heel graag tot de 23ste!

Meld je hier aan om deel te nemen aan de Teamsmeeting op 23 maart 2023

Wil je alvast wat meer informatie over de subsidieregeling doornemen om je goed voor te bereiden op de Teamsmeeting van 23 maart? Klik dan hier.

Werk samen met ons aan de promotie van het gebied Flevoland als toeristische destinatie en gebruik onze toolkit. Meer informatie voor ondernemers vind je hier.

Visit Flevoland is de destinatiemarketingorganisatie voor de vrijetijdssector van Flevoland. Flevoland als gebied is van ons allemaal. Samen met ondernemers en organisaties in de sector bouwen we vanuit dezelfde identiteit aan de branding van Flevoland. Dit doen we door brandmanagement, promotie en het delen van kennis.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection