Skip to main content

Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Kaartverkoop Flevopenningen Galadiner 2023 gestart

Het galadiner waarop de jaarlijkse Flevopenningen worden uitgereikt wordt op 16 juni a.s. gehouden op het Defqon.1-terrein in Biddinghuizen. 

De gemeente Dronten is de gastheer. Verwacht wordt dat ook dit jaar het feestelijke Flevopenningen galadiner zal worden bezocht door zeshonderd vertegenwoordigers uit het Flevolandse bedrijfsleven, het bestuur en de politiek.Daarmee is het gala de grootste netwerkbijeenkomst in Flevoland.

Kaartverkoop gestart
De online kaartverkoop is inmiddels gestart. Tot en met zondag 30 april kost een entreekaarten € 190,00 excl. BTW per stuk, daarna bedraagt de prijs € 210,00 excl. BTW. Een ‘eigen’ tafel voor 8 personen reserveren kan ook. Tafels zijn tot en met zaterdag 29 april beschikbaar voor € 1.400,00 excl. BTW.

Uitreiking
Tijdens het jaarlijkse terugkerende Flevopenningengala - het wordt dit jaar voor de 18e keer gehouden - worden de prestigieuze Flevopenningen uitgereikt aan ondernemers ter onderscheiding van excellente prestaties. De Flevopenning ‘Topondernemer’ gaat naar één van de zes door de lokale Flevolandse bedrijfskringen genomineerde kandidaten en de Flevopenning ‘Participatie’ gaat naar één van de zes door de Flevolandse gemeenten aangewezen kandidaten.

Voor meer info en entreetickets: https://flevopenningen.nl/kaartverkoop/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Internet Connection