Skip to main content

Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Genomineerden Flevopenningen Participatie en TOPondernemer 2023 nu bekend!

De genomineerden voor de beide uit te reiken Flevopenningen 2023 zijn bekend. Dit jaar zijn er twee categorieën: Participatie Flevopenning en de Flevopenning TOPonderneming.

De 6 gemeenten uit Flevoland hebben hun keuze gemaakt en wij stellen u graag de genomineerden voor de Participatie Flevopenning voor:

Almere – Triade Vitree
Dronten – Impact Dronten
Lelystad – Karmac Informatie & Innovatie BV
Noordoostpolder – Hotel Restaurant Grandcafé ’t Voorhuys
Urk – ’t Soetendal
Zeewolde – Classic Mike

Kijk hier voor de criteria en maak hier kennis met de genomineerde bedrijven.

De 6 bedrijvenkringen/bedrijfsverenigingen hebben hun ondernemer van het jaar ook gekozen. Deze ondernemers dingen mee naar de Flevopenning TOPonderneming 2023 en ook die ondernemingen stellen wij graag aan u voor:

Almere – 999Games
Dronten – Mooiwater
Lelystad – Werkbedrijf Lelystad
Noordoostpolder – Andela Techniek & Innovatie
Urk – MaraSoft B.V.
Zeewolde – Restaurant Fika

De uitreiking van de beide Flevopenningen vindt plaats op vrijdag 16 juni a.s. in de locatie van Defqon.1, Spijkweg 20 in Biddinghuizen. Kijk hier voor meer informatie over de locatie.

En nu meteen tickets bestellen? Dat kan dan hier gedaan worden.
No Internet Connection