Skip to main content

Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Genomineerden Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2023 bekend

De genomineerden die de strijd aangaan voor de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2023 zijn bekend. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. De jury, onder leiding van burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde, heeft na lang beraad een keuze gemaakt waarna leden van het bestuur van de vereniging de genomineerden gebeld hebben. 
De genomineerden in de drie categorieën zijn:

Manager  
Chantel Visser Van Wijnen Lelystad
Johanna Jonkers De oude Bakkerij Urk
Sharon de Miranda Food forum Almere
   
MKB  
Cora Achterberg - Houtman Hoveniersbedrijf GildenGroen VOF Zeewolde
Jitha van Staveren Van Staveren Emmeloord
Nicole Smits Fruithalsmits Zeewolde
 
Zelfstandig Professional
Mariska van Diepenbeek Bed & Breakfast De Kandelaar Biddinghuizen
Maya Nirsoe HousingNOW Almere
Sandra Reina Schaap YOGANU Emmeloord
 
Verkiezingsavond
De komende periode zijn er voor de genomineerden pitchtraining, filmopnames en zijn er bedrijfsbezoeken door juryleden. Tevens zijn er studiogesprekken bij Omroep Flevoland. Tijdens de verkiezingsavond op 9 juni a.s. worden de winnaars bekend gemaakt. Locatie van de verkiezingsavond is De Koningshof op Urk.
 
Jubileumeditie
De door het netwerk opgezette verkiezingen is de tiende editie van de Verkiezing van de Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar. De eerste verkiezing vond in 2012 ook in de Koningshof op Urk plaats. Hiermee is de cirkel rond. Alleen in het coronajaar 2020 vonden geen verkiezingen plaats.
 
Jubileumjaar
Het netwerk viert in 2023 tevens haar vijftienjarig bestaan. In die jaren hebben veel leden de missie  “door verbinding zakelijk zichtbaar worden om professioneel te groeien” ingevuld.
 
Om vrouwelijk ondernemerschap in Flevoland niet alleen onder de aandacht, maar ook in de spotlights te zetten, heeft het netwerk in 2012 een eigen verkiezing voor de Flevolandse zakenvrouw van het jaar opgezet: gezien de diversiteit van het ledenbestand van het netwerk in drie verschillende categorieën, maar met één gezamenlijk, essentieel kenmerk: het gaat in alle gevallen om zakenvrouwen met pit! 
 
No Internet Connection