Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Feestelijke ondertekening samenwerking ROC van Flevoland en Partners TECHNICOM, TOF, CONCREET EN LITOP | 24 november 2022

“Samenwerken om het tekort aan technisch personeel op te lossen”. 

Op donderdag 24 november zetten we samen met onze praktijkonderwijspartners een belangrijke stap in de ontwikkeling van toekomstgericht onderwijs voor de techniek- en bouwsector. Er is een sterke vraag naar flexibel en modulair onderwijs om zo snel mogelijk meer mensen aan de slag te krijgen. 

Het ROC van Flevoland gaat in samenwerking met opleidingspartners op maat gesneden vakmodules ontwikkelen die perfect aansluiten op de benodigde vaardigheden.  

Op 24 november aanstaande wordt de unieke samenwerking beklonken met samenwerkingspartners Technicom, TOF, Concreet en Litop. Samen met deze partners uit het bedrijfsleven ontwikkelen we de komende 18 maanden modulaire programma’s voor vakmensen in de techniek- en bouwbranche. Mensen die de techniek- en bouwsectoren dringend nodig hebben. 

 

Bent u er ook bij op 24 november om deze samenwerking te vieren? De inloop is vrij.  

Het programma is als volgt: 

  • 15.45 Ontvangst bij MBO College Almere, Gebouw Atlas, Straat van Florida 1. 
  • 16.00 Welkomstwoord Machteld Greiner – Opleidingsmanager Techniek  
  • 16.10 Voorstelronde samenwerkingspartners Technicom, TOF, Concreet en Litop 
  • 16.30 Ondertekening samenwerkingsovereenkomst 
  • 16.45 Borrel en rondleiding
  • 17.30 Einde bijeenkomst 

               

Voor vragen kunt u contact opnemen met Mirte Smeenk, Projectleider Flexibel techniek onderwijs.

m.smeenk@rocvf.nl of 0643819293.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection