Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

De VBA is op zoek naar een VBA-lid met schrijftalent. Iemand die iedere maand (tegen vergoeding) onze nieuwsbrief wil opstellen.

Wij zoeken een schrijftalent! Draag jij de VBA een warm hart toe, wil je actief betrokken zijn bij de activiteiten van de VBA, kan je leuk schrijven, heb je ervaring met Joomla!3.10.6 (pre, geen must) én ben je iedere maand 5 uurtjes beschikbaar? Wil jij ons team dan komen versterken?

De VBA is op zoek naar iemand die iedere maand (tegen vergoeding) onze nieuwsbrief wil opstellen.

Wat houdt het in:

- Bedenken van (in samenspraak) de onderwerpen voor de nieuwsbrief, vaak afgeleiden van de nieuwsberichten van de afgelopen maand.
- Alert zijn op interessante topics
- Schrijven van korte teksten
- Opmaak van de nieuwsbrief inclusief beelden zoeken/plaatsen
- Verzenden aan alle leden
- Overleg/afstemmen van inhoud

Heb je tijd én interesse? Mail dan naar: secretariaat@vba-almere.nl. Wie weet kunnen we binnenkort wat voor elkaar betekenen.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection