Skip to main content

Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Bedrijven gezocht voor de Challenge van Digilab Flevoland 2023! | 27 maart tot en met 29 maart

Voor het DigiLab Flevoland event zijn we op zoek naar bedrijven die een vraag hebben op het gebied van het bouwen of verbouwen van een website of platform. Staat deze actie al een tijdje op uw agenda, maar heeft u er de tijd, kennis en/of middelen niet voor? Dan nodigen we u graag uit voor de Challenge van Digilab Flevoland op 27 maart 2023 tot en met 29 maart 2023. Het event zal plaatsvinden in Kunstlinie Almere en duurt 3 dagen.
Tijdens deze dagen zullen 200 studenten van MBO College Almere, MBO College Lelystad, ROC Friese Poort Emmeloord en Hogeschool Windesheim samen aan de slag gaan met vraagstukken met betrekking tot het design en de technische kant van uw website of platform. Deze studenten komen uit verschillende studierichtingen, waaronder marketing en communicatie, ICT en software ontwikkeling en worden tijdens de dagen begeleid door docenten en IT-experts uit de regio. 
 
Wij horen u denken, 3 dagen? Wij begrijpen heel goed dat 3 dagen voor u niet haalbaar kan zijn. Daarom zien wij u graag op een aantal voor u, de studenten en de opdracht belangrijke momenten. 
 
Op maandag 27 maart van 13.30 uur tot 15.00 uur 
o Uitgebreid kennismaken met de studenten die met uw vraagstuk aan de slag gaan 
 
Op woensdag 29 maart van 13.30 uur tot 15.30 uur
o Uw website of platform is dan gereed en zal aan u gepresenteerd worden door de studenten 
 
Wat levert het u op? Aan het eind van event heeft u een eerste opzet van uw nieuwe website of platform of is er een verbeterslag gemaakt op uw bestaande website/platform. Daarnaast heeft u ook kennis gemaakt met talent uit de regio. Deelname aan deze dagen is gratis. 
 
Wilt u vanuit uw bedrijf meedoen aan dit event? Meldt u dan zo snel mogelijk aan via: https://digilabflevoland.nl/challenge.html
 
U kunt zich tot uiterlijk 1 maart 2023 aanmelden! We proberen alle bedrijven een plek te geven, maar zijn gebonden aan de maximale capaciteit van de locatie.
 
We gaan er met elkaar een waardevol event van maken!
 
Projectteam Digilab Flevoland www.digilabflevoland.nl
 
No Internet Connection