Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Almere zaken informeert en motiveert Almeerse ondernemers

Hoogste B2B bereik van Almere

Almere Zaken heeft het hoogste business-to-business bereik van Almere. Het zakenmagazine wordt per post t.a.v. de directie in Almere gestuurd. Hiermee komt het magazine direct op het bureau van de beslisser te liggen. De kracht van Almere Zaken als advertentiemedium zit in de combinatie van het hoge bereik en de beslissingsbevoegdheid van de lezers  

Goede raad en ondersteuning

Méér opdrachten, méér omzet, méér groei. Het ultieme doel van iedere ondernemer. Om dat te bereiken moet er hard worden gewerkt en slimme keuzes worden gemaakt.

Nieuws- en informatiemagazine Almere Zaken biedt – op papier en online – goede raad en ondersteuning. Almere Zaken is kwalitatief hoogstand, journalistiek  onafhankelijk en inspireert ondernemers door aandacht te besteden aan trends en ontwikkelingen, de mening van andere ondernemers en met informatie over nieuwe wetten en regels.

Almere Zaken onderscheidt zich duidelijk van andere periodieken in de business-to-businessmarkt, met betrouwbare informatie en altijd met één doel: de ondernemer verder te helpen met het bereiken van de doelstellingen.

 Almere_zaken_2.jpg

Oplage

De uitgave wordt plano (niet gevouwen), geseald met adresdrager, 6 maal per jaar, toegestuurd naar bedrijven in Almere (t.a.v. directeur/eigenaar).  Almere Zaken wordt ook toegezonden aan de burgemeester en wethouders van de gemeente Almere. De totale oplage bedraagt 10.000 exemplaren.

Verschijningsdata nog in  2022

2 september , 28 oktober en 16 december

 Voor meer informatie zie www.almerezaken.nl  of neem contact op met 036- 8200240

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection