Skip to main content

Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Leden stellen zich voor: UWV

Hallo, mijn naam is Robert Rottschäfer en ik ben adviseur werkgeversdienstverlening bij UWV.

Vanuit het werkgeversservicepunt (WSP) werkt UWV samen met gemeenten en andere organisaties, zoals onderwijsinstellingen, SW-bedrijven en Kamers van Koophandel om samen snel en slagvaardig in te kunnen spelen op de behoefte van werkgevers aan personeel.

Een belangrijk speerpunt van de UWV-werkgeversdienstverlening is het breed ondersteunen van werkgevers bij inclusief werkgeverschap. Een goed geïnformeerd en functionerend netwerk van werkgevers biedt immers optimale kansen voor werkzoekenden.

Naast mijn werk als adviseur werkgeversdienstverlening ben ik accountmanager Floriade Werkbedrijf, een bijzondere samenwerking tussen de gemeente Almere, Randstad, UWV en Floriade Expo 2022. We geven Almeerders een unieke werkervaring, waarvan 340 met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zorgen met scholing en omscholing ook dat die tijdelijke baan voor hen blijvend resultaat heeft.

Wij maken dus graag onderdeel uit van een netwerk zoals de VBA om in contact te zijn en om onze kennis op het gebied van de arbeidsmarkt te delen.
Wil je meer weten, voel je vrij om contact met me op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Robert Rottschäfer
Adviseur Werkgeversdienstverlening / Accountmanager Floriade Werkbedrijf

UWV
WERKGEVERSSERVICEPUNT FLEVOLAND
Werkplein Almere
Stadhuisplein 1, 1315 HR Almere-stad
T 06-31771854
E robert.rottschafer@uwv.nl | www.uwv.nl

No Internet Connection