Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Bieden en Wonen Almere

Bieden en Wonen Almere is een betrokken makelaardij voor de verkoop van woningen. Niet meer op de ouderwetse manier, maar op een moderne manier waarbij de verkoper transparantie heeft in het hele koopproces. We zijn betrokken en geven de Almeerse markt een nieuwe kijk op hoe het ook kan in de makelaardij, voor zowel woningkopers als -verkopers. Álle type biedingen worden gelogd in een dashboard, een biedlogboek voor alle betrokkenen.

Waarom lid geworden van de VBA?
Ik (Yunthai Hu) ben zelf ook al bestuurslid van winkeliersvereniging Buitenmere in Almere Buiten Centrum. Ik weet wat het nut is van samenwerken. Samen staan we sterker. Daarnaast heb ik sterk het gevoel, dat als het met mijn business goed gaat, ik het fijn vind anderen bij te staan, zodat zij het ook goed hebben!
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection