Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

BEACH-STREET

Milieuvriendelijke producten voor het hele lichaam. Zonder toevoeging van plastic of andere schadelijke stoffen. Door dit wereldwijd aan te bieden proberen we bij BEACH-STREET de wereld beter te maken. Met onze producten én gedurende het productieproces houden we rekening met de natuur, de lokale bevolking én de veiligheid van jouw lichaam. Daarmee leveren we veilige producten af zonder chemicaliën.

Waarom lid geworden van de VBA?

Ik (Monique van der Wal) ben enthousiast over het ondernemersklimaat in Flevoland en kan door het lidmaatschapschap bij de VBA op een leuke en snellere manier met andere ondernemers in contact komen en zien waarin we een brug kunnen slaan. Wil je meer over onze producten weten? Neem een kijkje op www.BEACH-STREET.com. BEACH-STREET

 

 

 

 

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection