Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Jointly Heroes

Jointly Heroes ontwerpt en bouwt winstgevende online en offline oplossingen voor ondernemers met groeiambities. Wij helpen deze ondernemers aan een nieuw harnas in het oneindige digitale slagveld. Wij richten ons op goed resultaat, fijne samenwerkingen en waardeverhogende oplossingen. Om dit te realiseren blijven wij constant met de klant in contact over het proces om gezamenlijk tot het gewenste resultaat te komen. Hierbij activeren wij het creatieve gedeelte van ons brein en laten dit terugzien in de geleverde producten en/of diensten. Jointly Heroes is opgericht om premium kwaliteit te leveren en service te garanderen.

Je kan ons altijd benaderen voor:
- Digital (Websites, webshops, hosting, e-learnings)
- Concept & Design (Merkidentiteit, vormgeving, campagnes, beeld & video)
- Marketing (SEO, advertenties en social media)
- Print & Signing (Vormgeving en drukwerk)

Met dit dienstenpakket hebben wij binnen en buiten Nederland al meer dan 100 ondernemers mogen helpen en daar krijgen wij enorm veel energie van.
Meer weten? www.jointlyheroes.nl

Waarom lid geworden van de VBA?
Wij zijn lid geworden van de VBA met de intentie om gedreven ondernemers binnen Almere te leren kennen en vanuit daar te bouwen aan hechte relaties. We krijgen enorm veel energie van ambitieuze ondernemers die onze prachtige stad naar een hoger niveau tillen. De VBA is om deze reden de perfecte plek om kennis te maken met mensen en organisaties binnen Almere.
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection