Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

In Charge Management

In Charge Management helpt bedrijven met het onder controle krijgen van de resultaten van een team of afdeling. Dat doe ik door te investeren in mensen, vanuit een leidinggevende interim-rol. Ik ga aan de slag met een visie en een gestructureerd plan. Rust creëren in een chaotische omgeving is wat ik kom brengen. Met een team resultaten neerzetten geeft mij energie!

Afgelopen jaren heb ik als interim-manager vooral operationele management rollen vervuld. Het snijvlak tussen strategie en operatie past mij het beste, omdat ik voldoening krijg van het daadwerkelijk halen van resultaten. Mijn opdrachtgevers zijn uit verschillende branches, wat me juist aanspreekt en waardoor mijn kennis en ervaring is gegroeid.

Waarom lid geworden van de VBA?
Ik ben lid geworden, omdat ik het belangrijk vind om een band op te bouwen met andere ondernemers, zowel zzp als mkb, om van elkaar te leren en met elkaar te ondernemen binnen Almere.


Voor meer informatie of contact: inkedin.com/in/coletteholter of colette.holter@gmail.com
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection