Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Housing NOW

Maya Nirsoe is eigenaar van HousingNOW, 8Stone Villas en Voorzitter van Stichting International Festivals Almere (IFA). Vanaf 1 mei hebben wij een nieuwe kantoor aan de Transistorstraat 71 te Almere.

HousingNOW VBO makelaardij bestaat dit jaar in september 11 jaar. Wat ooit begonnen is vanuit een uit de hand gelopen hobby waar ik mijn eigen woning en die van de buren ging verhuren, is uitgegroeid tot een grote passie. Alles wat met huizen te maken heeft, krijgt mijn aandacht. Als ervaringsdeskundige adviseer ik mijn klanten over de verkoop, verhuur en aankoop van woningen. Sinds 2019 heb ik mij verdiept in aankoopbegeleiding voor starters. Het geeft een trots gevoel als ik starters kan helpen hun eerste huis te kopen in deze roerige tijden.
Kijk voor meer informatie op:www.housingnow.nl

8Stone Villas, waar ik enorm trots op ben om na 10 jaar makelaardij mijn eigen ontwikkelingsproject te zijn gestart. 8Stone Villasis is een nieuwbouw recreatiepark en wordt ontwikkeld in een pittoresk plaatsje in Overijssel. Tussen de bossen en wandelgebieden vindt u een verborgen parel die dit jaar tot ontwikkeling wordt gebracht. Een kleinschalig vakantiepark met 50 stenen recreatiewoningen, dat zich kenmerkt door een beschutte ligging in een afwisselend landschap van bos, natuur en wandelgebieden.
Verkoop van de recreatiewoningen volgt binnenkort via www.housingnow.nl

Sinds 2018 ben ik voorzitter van Stichting IFA - International Festivals Almere. IFA is de brug tussen Internationale bedrijven, expats en Almere. Door de Diwali festival – Festival of Light en overige evenementen, workshops en bijeenkomsten te organiseren voor de internationals en Almere geeft Stichting IFA de expats een warm welkom en een thuis basis. Diwali Festival is hét feest van de hindoes wereldwijd, het is het feest van het licht, voorspoed, geluk en succes, wijsheid en welvaart. Bij Diwali gaat het om het goede det het kwade overwint.
Dit jaar vieren wij Diwali Festival op zaterdag 15 oktober op het Esplanade plein van 13.00-21.00 uur. We hebben het festival een nieuwe naam gegeven, namelijk Festival of Light, om zo ook vele Almeerders en bezoekers van buiten Almere aantrekt. Gemeente Almere is enthousiast geraakt door inclusie en diversiteit, wat het festival zo aantrekkelijk maakt.

Er wordt een grote tenthal geplaatst met een podium erin voor optredens van de artiesten en bands, pagodetenten aan de buitenkant voor food en nonfood kraampjes.
Kidsclub met workshops: eduatief “wat is licht”, dia’s (klei potjes) schilderen, henna/tattoo maken en plaatsen, workshop indiase kelding dragen.
Het festival wordt afgesloten met een Pyrovuurwerkshow met muziek op de achtergrond op de Esplanade in Almere.
Via social media wordt het live uitgezonden en er worden video’s geplaatst over Diwali, met gebruik van animaties voor uitleg over Diwali.

Wij zoeken nog sponsors en donateurs voor Almere Diwali Festival -Festival of Light.
Voor meer informatie https://www.stichtingifa.nl/
https://www.stichtingifa.nl/almere-diwali
https://www.youtube.com/watch?v=STOmwK31nXI

Waarom lid geworden van de VBA?

Ik ben lid van de VBA geworden omdat het tijd is voor meer powervrouwen in Almere🤩 En omdat ik ook graag mijn kennis wil delen met anderen.
Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection