Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Het Event Atelier

Op de Grote Markt is het event atelier geopend. Een creatieve coworkspace met een vergaderruimte, brainstormruimte en een grote lounge voor bijeenkomsten. De gastvrouw Samira Salman zorgt voor een warm welkom waardoor mensen zich al snel thuis voelen.

De locatie onderscheid zich door de centrale locatie die ook goed bereikbaar is met het OV. Daarnaast is de inrichting opvallend met de geel en zwarte muren. Zakelijk hoeft niet saai te zijn was de gedachte en dat is gelukt!

Samira is al 9 jaar ondernemer, maar richtte zich niet op Almere. Nu ze met haar locatie is begonnen, vond ze het tijd om zich aan te sluiten bij het VBA. Niet alleen om de naamsbekendheid van het event atelier te vergroten, maar ook om te kijken of er mooie samenwerkingen kunnen ontstaan of mensen aan elkaar te verbinden. Idealiter groeit de locatie uit tot een hub waar ondernemers, startups en event planners regelmatig samenkomen.

  

hele-vloer_event_atelier.jpeg

Daarnaast is Samira co-founder van de Event Planner Academy. Samen met haar compagnon Melanie Westdijk uit Rotterdam event planners voor het organiseren van betere zakelijke events en te zorgen voor effectieve event marketing.

Korting voor VBA-leden!

Speciaal voor de leden van het VBA is er een leuke korting als ze boeken bij het event atelier!

Bij de eerste boeking van een van de ruimtes voor een hele dag krijg je € 100,- korting. Bij vervolgboekingen krijg je 10% korting!

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection