Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

GGz Centraal

Wij zijn Ismay Huisman, Frederiek van Solinge en Lydia Kozijn en werken bij GGz Centraal als IPS-trajectbegeleider / jobcoach in de regio Almere.

Voor veel mensen is werk een belangrijk onderdeel van het leven. Ook veel mensen die in behandeling zijn van GGz Centraal, hebben de wens om betaald werk te verrichten. Werk draagt bij aan het herstel en behoud van de psychische gezondheid.

Met de beproefde methodiek IPS (Individuele Plaatsing en Steun) ondersteunen wij mensen met een psychische kwetsbaarheid bij het vinden en behouden van betaald werk, passend bij hun kwaliteiten en voorkeuren. Wij vormen hierbij de schakel tussen de zorg en het bedrijfsleven.

Wij zijn nu iets meer dan een jaar actief in de regio Almere. Door een goede matching en begeleiding, waar geen kosten aan verbonden zijn, hebben wij al een aantal succesvolle plaatsingen kunnen realiseren. Wij zijn echter altijd doorlopend op zoek naar maatschappelijk betrokken werkgevers.

Door ons aan te sluiten bij de VBA, komen wij graag met u in gesprek. Wij kunnen u dan ook verdere informeren over onze werkwijze en de voordelen die het kan hebben om een gemotiveerde kandidaat met een afstand tot de arbeidsmarkt, in uw bedrijf op te nemen.

Hopelijk tot spoedig ziens!
Ismay, Frederiek en Lydia

Contactinformatie:
GGz Centraal Flevoland I de Meregaard I Boomgaardweg 12 I Postbus 1589 I 1300 BN Almere I
Telefoon 036 521 02 00
Mobiel 06 13 53 32 87
E-mail i.huisman@ggzcentraal.nl
Website www.ggzcentraal.nl

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection