Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

DK Accountants & Adviseurs

DK Accountants & Adviseurs is een groeiende organisatie. Onze gedreven professionals werken op kantoren in onder meer Amsterdam, Breda, Eindhoven, Nieuwegein, Tiel, Veenendaal en -uiteraard- Almere.

Onze klantenkring is zeer gevarieerd. Van ZZP tot groot MKB. Van eenmanszaak tot VOF. In allerlei branches, maar met één gezamenlijk kenmerk: het zijn allemaal echte ondernemers.

Oprechte betrokkenheid bij onze cliënten staat hoog in ons vaandel. Onze prijs-prestatie verhouding maakt ons tot een aantrekkelijke partner. Praktisch zijn onze nauwe contacten met banken en juridische experts.

Met elkaar hebben we de (specialistische) vakkennis in huis op het brede gebied van de financiële dienstverlening. De samenwerkingsverbanden vullen dit aan, waardoor wij onze klanten kunnen bieden wat zij nù nodig hebben.

Kantoor Almere is gevestigd op de Gooisekant. Kantoordirecteur is Robin Ras (voormalig penningmeester van de VBA) die, samen met fiscalist Robert Miske, werkt aan dienstverlening die vlot, laagdrempelig, persoonlijk en prijsbewust is.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection