Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Dierenkliniek Almere-Stad

 

Hoi allemaal, mijn naam is Sandra Rossen. Ik ben dierenarts en alweer 9 jaar eigenaresse van Dierenkliniek Almere-Stad in de Noorderplassen. In 2021 zijn wij Almeerse onderneming van het jaar geworden en daar zijn we erg trots op!

 In mijn studententijd heb ik studievereniging Animana opgericht welke evenementen organiseert om zo bedrijven en studenten met elkaar in contact te brengen. Verder heb ik veel ervaring opgedaan in mijn tijd als leidinggevende in verschillende horeca zaken. Toen ik gevraagd werd om voortaan de VBA zakenuurtjes te organiseren, leek het mij daarom ontzettend leuk om deze activiteiten weer op te pakken. Uit eigen ervaring weet ik ook dat het zakenuurtje altijd veel gezelligheid met zich meebrengt.

Als ambitieuze ondernemer vind ik het leuk om de connectie aan te gaan met andere ondernemers. We kunnen ontzettend veel van elkaar leren en we kunnen elkaar helpen verder te groeien in onze ondernemingen. Het is dan ook mijn doel om tijdens de zakenuurtjes verschillende ondernemers bij elkaar te brengen. 

 Zou je graag je bedrijf onder de aandacht willen brengen bij de VBA of heb je een leuke locatie voor de borrel? Neem gerust even contact op. Ik zorg dat je een podium krijgt! 

 Je mag mij altijd mailen naar sandra@dierenkliniekalmerestad.nl

 Graag tot ziens!

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection