Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Di-light Lichtprofessionals

Di-Light maakt ruimtes lichter, comfortabeler, energiezuiniger en helemaal passend bij jouw stijl of imago. Wij ontwerpen smaakvolle, innovatieve en duurzame lichtoplossingen passend bij elk bedrijf en elk budget. 

Di-Light ontzorgt
Vanaf de start van een opdracht kijken we mee en begeleidt een van onze projectmanagers het verlichtingstraject. Door in een vroeg stadium betrokken te zijn, kunnen vaak besparingen worden gedaan die later niet meer mogelijk zijn. Het kan voor ons dus niet vroeg genoeg zijn om betrokken te worden bij bouw-of interieurplannen. 
 
Duurzaam ondernemen
Wil je weten wat de kansen en besparingsmogelijkheden voor jouw onderneming zijn? De terugverdientijd na een investering in LED is veel korter dan men verwacht. 
We starten een lichttraject met een lichtcalculatie die we doorrekenen volgens de norm NEN 12464 -1-2. Zo is in één oogopslag duidelijk wat de mogelijkheden voor de betreffende locatie zijn. 

Di-Light denkt mee 
Wij helpen je de juiste producten te kiezen, ook als het gaat om de aansturing van het licht. We denken mee over functionaliteit, prijs- kwaliteitverhouding en letten erop of de techniek kloppend is bij de mogelijkheden van de ruimte.  Daarnaast regelen we de inkoop, de levering en desgewenst de technische installatie en programmering.  
 
Ons team 
Wij zijn lichtprofessionals met jarenlange ervaring. Specialisten op elk lichtgebied, denk aan kwaliteit, inkoop, commercieel projectmanagement, styling en techniek. 
Di-Light is bewust geen importeur van een eigen merk. Er is namelijk niet één merk dat in alle behoeften kan voorzien. Daarom kunnen wij als onafhankelijk adviseur, het juiste merk toepassen. Geheel in jouw belang. 

Contact
Wil jij de opties voor de juiste projectverlichting voor jouw pand bespreken? Neem dan contact op via mail: info@di-light.nl of telefoon: 036 - 52 45 209. We staan je graag te woord!
Di-Light is opgestart in 2021. Kantoor 2e etage My Office op de Veluwezoom in Almere.

Waarom lid van de VBA?
Ik ben lid geworden van de VBA omdat ik graag wil bijdragen aan een positief ondernemersklimaat in Almere. Almere is een prachtige stad waar van alles mogelijk is. Ambitie, ruimte en lef is volop aanwezig..


In mijn werk heb ik veel te maken met interactie tussen relaties en doelgroepen en ik leg makkelijk verbanden. Ik krijg energie van het mooier maken of versterken van een moment, een situatie of van de mensen om me heen. Ik zie vaak kansen, niet alleen voor mezelf. En waar kan ik dit beter delen dan in een netwerk van gelijkgezinden?

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection