Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

De Haan IT Almere

 

De Haan IT uit Almere is al meer dan 40 jaar de meest innovatieve speler in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk wat betreft afrekensystemen, toegangscontrole en E-Ticketing.

Wat doen wij:

Wij leveren softwareoplossingen op maat waarmee je snel en efficiënt kunt inspelen op de behoeften van jouw klanten. Onze software en hardware is eenvoudig in gebruik, waardoor iedereen binnen enkele minuten aan de slag kan.

Waarom lid geworden van de VBA?

Verbinden zit in ons DNA, dus aansluiten bij de VBA vonden Ton Cieraad (Directeur) en Bert-Jan Evers (Account Manager) een logisch gevolg. Waarom zouden bedrijven de gewenste oplossing buiten Flevoland zoeken? Wij werken graag samen met Flevolandse ondernemers in de retail, golf, horeca, museum, leisure, zwembaden, zorg en carwash branche.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection