Leden stellen zich voor

In deze rubriek bieden we onze leden de gelegenheid om zichzelf en hun bedrijf aan collega VBA leden voor te stellen. Onze nieuwe leden ontvangen hiervoor een oproep bij het begin van hun lidmaatschap, maar we willen ook graag onze bestaande leden deze mogelijkheid bieden. Twee van onze VBA leden, Wendie Hagendoorn en Sandra Schulze, interviewen derhalve bestaande leden en hun bijdragen vinden jullie ook terug in deze rubriek.

Cultuurfonds Almere

Cultuurfonds Almere zet zich in voor het versterken, verbreden, verbinden en vooruitgaan van de Almeerse cultuursector. Het fonds ondersteunt cultuurmakers in de volle breedte van achtergronden en disciplines, zowel amateurs als professionals. Zo realiseren we impact op de lange termijn, met meerwaarde voor Almere.

Naast het financieren van culturele projecten, delen we kennis, kunde en netwerk. Want een bruisend cultureel aanbod verrijkt onze stad en maakt Almere tot een aantrekkelijke plek waar mensen graag willen wonen, werken en verblijven.

Waarom lid geworden van VBA?
Net als de VBA verbinden we graag onze achterban met elkaar en met onze partners én organiseren we activiteiten gericht op zakelijke ontwikkeling. We kijken er dan ook naar uit om kennis te maken met de andere leden en nieuwe verbindingen te leggen tussen de VBA en de cultuursector. Om zo samen bij te dragen aan de ontwikkeling van Almere.

Copyright © - Vereniging Bedrijfskring Almere
No Internet Connection